Lokala IT-lösningar på global grund

Välkommen till Sogeti i Umeå

Sogeti är ett konsultföretag som levererar högkvalitativa IT-tjänster på den lokala marknaden. Bolaget arbetar nära lokala beslutsfattare och erbjuder sina kunder en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området.

Våra verksamhetsområden

 

Nationella center i Umeå

På Sogeti i Umeå finns våra nationella center: 

  • Sogeti Business Intelligence Center
    Dra fördel av våra Business Intelligence- och Data Warehouse-specialister. Via centret kan du även nyttja våra nära partnerskap med de stora leverantörerna på området, exempelvis Microsoft, SAP och NCR.

  • Sogeti Center of Microsoft Excellence
    Använd centrets expertis när du med hjälp av moderna Microsoft-baserade IT-lösningar vill effektivisera verksamheten och skapa mervärde i din organisation.

  • Sogeti Mobile App Center
    En ny kanal för affärer har vuxit fram. Mobila appar har slagit igenom i många branscher som ett sätt att stärka företagets varumärke och erbjudande. I vårt Sogeti Mobile App Center (SMAC) skapar vi appar riktade mot affärsdriven verksamhet till dig som vill utveckla dina kundrelationer och affärer.


Kunniga konsulter
Inom Sogeti finns en kombination av bred teknisk kunskap och spetskompetens på IT-området. Genom att satsa på certifieringar garanterar vi att våra kunder får service av hög kvalitet. I Sverige är vi cirka 1 150 konsulter varav ett 120-tal konsulter arbetar vid Umeåkontoret.

Våra IT-ess

Se vilka vi är som arbetar på Umeåkontoret.

Kontaktperson


Ansvarig för Umeåkontoret är
Patrik Bernhardsson
Tel. 070-399 94 03

Dags att vända hem?

Vi söker stjärnor inom SAP och SharePoint.

Sogeti i Umeå

Besöksadress:
Döbelnsgatan 19
903 30 Umeå

Postadress:
Box 304
901 07 Umeå

Vxl: 08 536 820 00
Fax: 090 13 30 14

Karta och vägbeskrivning