OM OSS
DNA

TeamPark - vår globala samarbetsplattform

Sogeti har en plattform för socialt nätverkande där vi delar kunskap och kopplar ihop oss med interna experter från hela världen.

Sogeti, som deltagit i Lotus Connections betaprogram, valde verktyget efter en omfattande utvärdering av alla tillgängliga collaborationlösningar på marknaden. Sogeti är ett av de första företagen i världen att använda den just lanserade och nya versionen av den kraftfulla samverkansplattformen från IBM.


En framtidsplattform med medarbetaren i centrum

TeamPark möjliggöra för alla Sogetis medarbetare att finna och koppla ihop sig med rätt personer inom gruppen, oavsett var de befinner sig, baserat på parametrar som kunskapsområden, intressen, arbetsroll.

Stefan Ek, vd för Sogeti Sverige, kommenterar vid lansering:

– Det här är början på en ny era. Vi bygger framtidens Sogeti där samarbete och socialt nätverkande är en nyckelkomponent för att leverera lösningar till våra kunder snabbare, koppla samman rätt personer var de än befinner sig och göra Sogeti till en ännu mer attraktiv arbetsgivare. Innovation och passion för IT och teknik kommer att frodas och växa på TeamPark, en plattform som har utvecklats för att tillgodose våra medarbetares behov.

todo todo
KONTAKTPERSON
  • Pernilla Wranéus
    Pernilla Wranéus
    HR-direktör, Sogeti Sverige
    08-53 68 32 76