LÖSNING
CYBER SECURITY

Application Security Testing

Vår lösning Application Security Testing, förstärkt av HPE Fortify on Demand-plattformen och IBM Appscan, hanterar det växande antalet Cyber Security-hot som dina affärskritiska applikationer utsätts för.

I dagens snabbrörliga värld finns ett ökat fokus på att förbättra användarupplevelsen via snabba lanseringar av nya applikationer. Detta krav på snabbhet gör att många organisationer upplever att de inte har tillräckligt med tid att spendera på säkerhet, vilket ökar risken för deras affärskritiska system.

Säkra lanseringar av nya applikationer, erbjudanden och mjukvara

Webbapplikationer och mobila appar samlar och hanterar känsliga företags- och kunddata. Samtidigt är de mycket sårbara. 80 procent av cyberattacker inträffar i applikationslagret. Hittills har många associerat applikationer med låg risk, därför att de flesta är interna. Att säkra infrastrukturen har i stället legat högst upp på agendan. Men applikationer är nu tillgängliga utifrån i allt högre grad. I kombination med en brist på säkerhetsexpertis på systemutvecklarsidan, där man normalt fokuserar på funktionalitet, börjar det bli allt tydligare för många att en mer proaktiv ansats till säkerhet krävs.

Snabb, heltäckande och flexibel säkerhetstestning

Sogeti och Capgemini tillhandahåller ett enkelt och snabbt sätt att transformera din säkerhetstestning av dina applikationer och reducera riskerna genom att införa nya sätt att arbeta på. Via vårt samarbete med HPE och deras Fortify on Demand-plattform, kräver vår lösning på dina säkerhetsutmaningar ingen investering i vare sig hårdvara eller mjukvara. Den tar hand om olika nivåer av risker, från enklare marknadsföringssajter till interna och externa affärsapplikationer, inklusive sådana som hanterar kreditkortsinformation. På en enda dag kan vi lansera ditt initiativ kring applikationssäkerhet och uppvisa konkreta resultat på mindre än en vecka. Eftersom vi stöttar tusentals desktop-, mobila och molnapplikationer kan vi testa vilken applikation som helst, varifrån som helst.

En beprövad säkerhetstestningsansats oavsett sektor

Vår världsberömda och beprövade ansats till testning har erkänts av Gartners ”Magic Quadrant” och av Ovum som rankat oss världsledande inom test. Forrester i sin tur rankar oss som ledande inom mobila lösningar. Genom vårt nära partnerskap med HP förstärker vi vårt erbjudande ytterligare eftersom HPE Fortify har utsetts till ledande på produktsidan inom säkerhetstestning för applikationer. Med ett testnings- och kvalitetssäkerhetsarv som sträcker sig över 20 år bakåt i tiden förser vi våra kunder med ett starkt självförtroende för att på ett säkert sätt kunna anamma alla de SMACT-teknologier (Social – Mobile – Analytics –Cloud – Internet of Things) som analytiker förutspår radikalt kommer att förändra verksamheter inom alla sektorer under de kommande åren. 

Fakta och tre konkreta tips

Läs mer!

todo todo