Digitala kanaler

Med tung IT-kompetens blandat med kreativitet och nyfikenhet utvecklar vi innovativa digitala tjänster och produkter. Utveckling av webbplatser, intranät, mobila lösningar, Internet of Things-lösningar och e-handel är vår hemmaplan.

Vi hjälper dig med din digitala transformation. Vi har erfarenhet och kunskap från strategi, koncept & design till lansering och förvaltning.

Användaren i fokus

Vi utvecklar lösningar med användaren i fokus. När vi utvecklar är användaren inte bara målgrupp utan även deltagare i projektet. Användarupplevelsen går som en röd tråd genom hela vår process. Vi drivs av att skapa lösningar för människor och genom att sätta människan i centrum och utgå från sammanhanget har vi större möjlighet att träffa rätt.

Våra team består av kompetenser med olika erfarenhet. Vi har experter inom digital strategi, affärsutveckling, projektledning, interaktionsdesign, design, utveckling, förvaltning och analys & optimering.

Wow!

Med gedigen IT-kunskap och ständiga koll på nya trender och ny teknik nöjer vi oss inte förrän vi har levererat kvalitet i absolut toppklass, oavsett plattform. Vi drivs av att skapa digitala tjänster utöver det vanlig med användarupplevelser som både är självklar och lämnar en känsla av wow!

Vi ser självklart till att ta hand om det självklara också: att din webbplats ska fungera på alla skärmstorlekar och plattformar, intranätet ska driva samarbete och minska administration, e-handeln ska generera intäkter, den mobila appen ska skapa värde och du ska hamna högt upp i sökresultaten.

Vi är partners med EPiServer, Microsoft, IBM, Drupal, Xamarin och Umbraco.

Våra digitala lösningar
Några av våra referenser
KONTAKTPERSONER
 • Andreas Sjöström
  Andreas Sjöström
  Digitala kanaler-expert
  070-609 85 13
 • Johan Lindh
  Johan Lindh
  Nationell driver mobila lösningar
  070-23 01 718
 • Dag Petersson
  Dag Petersson
  Nationell driver Cloud och IoT
  070-356 37 30
 • Andreas Eriksson
  Andreas Eriksson
  Ansvarig för Digitala kanaler, Stockholm & Medlem i Episerver Partner Inner Circle
  070-311 86 22
Videor för inspiration
TWITTER