Lokala IT-lösningar på global grund
2010-11-10

Sogeti, ett av Sveriges största IT-konsultföretag, har stora framgångar inom EPiServer. Inte nog med två vinster vid EPiServer Awards 2010 nyligen – nu har även två av Sogetis främsta EPiServer-experter, Daniel Berg och Magnus Rahl, blivit utsedda till EPiServer Most Valued Professional.

Stockholm, 101110 – EPiServer Most Valued Professional, EMVP, är en utmärkelse för professionella EPiServer-utvecklare som med sin kompetens bidrar stort inom EPiServer-området, genom bland annat intressanta artiklar och nya kodexempel.

Två av Sogetis främsta EPiServer-experter, Daniel Berg, Helsingborg, och Magnus Rahl, Stockholm, har tillsammans med ett tiotal andra utvecklare blivit utnämnda till EMVP. De har båda två visat på framåtanda och närvaro på EPiServer Worlds blogg och är aktiva i EPiServer-sammanhang. Daniel och Magnus är EPiServer-certifierade för CMS 5 respektive CMS 5 och 6 och aktiva på Sogeti sedan 2008.

– EPiServer-scenen känns väldigt levande med många engagerade utvecklare som vill lära sig mer, dela med sig av sina erfarenheter och även påverka utvecklingen av produkterna. Jag känner mig otroligt stolt och ödmjuk inför EMVP-utnämningen. Det är ett förtroende och erkännande från EPiServer som jag inte tar lätt på och hoppas kunna leva upp till, kommenterar Daniel Berg.

Med passion för hantverket
Sogeti har i Sverige över 125 EPiServer-experter, över 200 EPiServer-projekt i bagaget och leveranskapacitet över hela landet. Sogeti har tagit plats på webb- och portalfronten tack vare spetskompetens i varje läger – från strategi och arkitektur tillsammans med enterprise-arkitekter, vidare till lösningsarkitekter, webbprojektledare och utvecklare.

– Vi kommer se en hel del nya trender och utvecklingsmöjligheter inom kort. EPiServers nya e-handelsplattform innebär mer fokus på e-handelslösningar. Integrerat med detta finns de sociala och mobila funktionerna samt möjligheterna med molnet. Sogeti har väldigt många erfarna och kunniga konsulter inom EPiServers produkter men också inom affärssystem, mobilitet och integration så att vi verkligen kan ta rollen som helhetsleverantör på ett mycket konkurrenskraftigt sätt, säger Magnus Rahl.

– Vi strävar efter att bli ännu starkare på alla områden inom EPiServer-affären. Att vi nu har tillgång till två EMVP:er går helt i linje med vår framåtsträvande satsning, säger Jan Lindén, nationellt ansvarig webbar, portaler och collaboration, Sogeti.

Mer information om vår EPiServer-satsning: www.sogeti.se/episerver

Om Sogeti Sverige AB
Sogeti levererar högkvalitativa IT-konsulttjänster på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrations-projekt, testning, systemförvaltning samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare i 15 länder. Av dessa arbetar cirka 1 000 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.

 

Bookmark and Share

Kontaktpersoner:

Daniel Berg, EPiServer-utvecklare, Sogeti Helsingborg
Tel: 070-254 39 15
E-post: daniel.berg@sogeti.se


Therese Sinter, Group Corporate Communications Director, Sogeti
Tel: 070-361 46 21
E-post: therese.sinter@sogeti.se

Foton 

Klicka på bilderna nedan för att ladda ned högupplösta versioner.

 
Daniel Berg

Fler bilder finns på www.sogeti.se/bildarkiv