Lokala IT-lösningar på global grund

Sogeti SharePoint Center Stockholm – en kunnig partner när du vill personalisera din information

Våra medarbetare brinner för våra kunders verksamhet och hur vi tillsammans med dem kan bidra till ökad affärsnytta genom våra erfarenheter och passion för Microsoft SharePoint Server 2010 och 2013. I vårt center i Stockholm har vi samlat den erfarenhet och kompetens inom SharePoint som behövs för att ge våra kunder långsiktig trygghet.

Våra erfarna specialister kan leda och bidra med expertis i våra kunders utmanande projekt och hjälper våra kunder att effektivisera verksamheten genom att ansluta människor, processer och information. Lösningar som på kort tid kan ge dig det underlag du behöver för att ta bättre beslut snabbare och springa om dina konkurrenter. Sogeti kan leverera lösningen kostnadseffektivt och med Sogeti SharePoint KickStart är du dessutom snabbt på banan, läs mer här.

Våra anställda är certifierade inom SharePoint och andra programvaror som tillsammans kan göra din branschlösning till den bästa. Vi har kompetens inom alla delar av tårtan på bilden nedan.

Vi hjälper för närvarande våra kunder med följande utmaningar:

  • Portaler (Publika webbar, Intranät och Extranät)
  • Samarbete (Dokumenthantering, Projekthantering, Kvalitetssystem, Verksamhetsledningssystem,
    Bokningssystem)
  • Affärsprocesser (Formulärhantering, Ärendehantering, Arbetsflödeshantering
  • Beslutsstöd (Finansiellt rapport- och analysstöd)
  • Sök (Databaser för globala säljreferenser, Identifikationssystem)
  • Uppgraderingar från tidigare versioner av SharePoint och CMS till MOSS
  • Learning Management System

Varför Sogeti?

Sogeti är Managed Partner och Guldpartner till Microsoft. På våra kontor och i vårt nationella Sogeti SharePoint Center finns seniora och erfarna SharePoint-konsulter som arbetar och har arbetat med CMS 2002, SharePoint 2001, 2003, 2007, 2010 och SharePoint 2013-plattformen. Våra konsulter är högt värderade av våra kunder beroende på deras verksamhetskunskap, expertis inom SharePoint och förmåga att skapa mervärde. Att välja Sogeti, då vi har 40 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster, som SharePoint-sparringpartner skapar trygghet då vi levererar din lösning OTACE (On Time Above Customer Expectation). Vi finns på  21 orter runt om i landet. Det innebär att det alltid är nära till ett Sogeti-kontor. Vi mäter alltid kundnöjdheten inför och efter våra uppdrag för att säkerställa att du blir nöjd med våra tjänster.

Kontaktperson

 
Christian Bratt
070-275 48 40

Vinnare av Microsoft .Net Award

Sogeti har vunnit .Net Award 2009 för Handelshögskolans externa webbportal - www.hhs.se baserad på Microsoft Office SharePoint Server 2007. Läs mer här!

CRM och SharePoint

Läs mer om våra tjänster och vår expertis via länkarna nedan:
Dynamics CRM och SharePoint