Lokala IT-lösningar på global grund

IT-förvaltning

Du bestämmer servicenivån

Sogeti har över 35 års erfarenhet av drift och underhåll av program, applikationer, servrar, datorer och nätverk. Vi ser till att allt som har med dina datorer att göra fungerar som det ska. Vi arbetar utifrån väl beprövade och effektiva metoder, processer och verktyg. Detta ger dig stabil, säker och effektiv förvaltning. 

Du bestämmer själv vilken servicenivå du vill ha. Ska vi se till att lösa ett eventuellt problem på en minut, en timme eller ett dygn? Det är du som bestämmer.

Detta gör att kunderna har full kontroll över tillgänglighet, kvalitet och kostnad.

Fördelen för dig med att låta oss sköta förvaltningen är att du får lägre kostnader. Tillgängligheten på dina applikationer höjs och du kan frigöra resurser, både i form av personal och kapital.


Exempel ur verkligheten

En svensk bank stod inför utmaningen att utveckla ett nytt datalager. För att frigöra resurser för utvecklingsprojektet såg man sig om efter möjlighheten att utkontraktera förvaltningen av det nuvarande systemet. Sedan 1998 sköter Sogeti förvaltningen åt kunden, på plats i bankens lokaler. Bankens egna personal kan koncentrera sig på att utveckla det nya datalagret och kunden har fått större kontroll över sina kostnader och bättre möjligheter att göra uppföljning. Genom fasta servienivåer får de en jämn service av hög kvalitet.

 

Inom tjänsteområdet IT-förvaltning erbjuder vi:

 • Förbättringar av applikationer och system
 • Dagligt underhåll
  - Förebyggande
  - Felkorrigering
 • Helpdesk
  - Hjälp till alla typer av användare
 • Serviceledning
  - Rapportering
  - Planering
  - Övervakning


Aktuella erbjudanden

Läs mer om våra heta heta tjänster och erbjudanden.

Att ladda hem

Ett stort förråd av tjänsteblad finner du i vårt tjänstebladsförråd.


Vill du veta mer om våra tjänster inom IT-förvaltning?

Kontaktperson:
Therese Sinter
Tel: 08-53 68 20 35