Lokala IT-lösningar på global grund

IT-lösning

Vi utvecklar och integrerar dina system

Sogeti har 35 års erfarenhet som utvecklare och integratör av system inom de flesta verksamheter och branscher. Våra skickliga projektledare, utvecklare, designers och IT-arkitekter är vana vid att arbeta i projektform och kan hantera olika metoder och kvalitetssystem. Våra projekt sker alltid i nära samarbete med kunden och ibland på plats i kundens lokaler. Du väljer vad som passar ditt företag bäst.

Sogeti är ett produktoberoende företag, och vi samarbetar med de flesta ledande leverantörerna. Tillsammans med kunden värderar vi alltid vilken teknik vi ska använda. Ibland är det den allra nyaste tekniken, men tack vare våra 35 år i branschen har vi stor kompetens även på äldre plattformar och verktyg. Genom att vi använder väl beprövade metoder och verktyg, så garanteras du en hög leveranssäkerhet.

Ofta går det att använda de system som man redan har, men på ett smartare, och mer kostnadseffektivt, sätt. Lösningen heter integration. Med de olika integrationsplattformar som finns på marknaden går det till exempel att på ett enkelt sätt integrera affärssystemet med andra system, eller att få ett ansikte utåt på webben, trots att man har olika bakomliggande system för information, beställning eller support. Sogeti behärskar de flesta integrationsverktygen på marknaden.

Exempel ur verkligheten

Ett konsumentvaruföretag ville ha en IT-plattform som stödjer deras arbetsprocesser. Eftersom de lever i en föränderlig verksamhet behövde de en flexibilitet att integrera olika affärssystem. Sogeti fick förtroendet att genomföra ett integrationsprojekt med syftet att skapa en gemensam integrationsplattform. Verktyget som valdes var integrationsplattformen webMethods Enterprise Server. Genom den nya flexibla plattformen kan företagets olika system kommunicera med varandra på ett mycket situationsanpassat och strukturerat sätt. Kunden får maximal nytta av all intern och extern data och har trimmat sina affärsprocesser.

Inom tjänsteområdet IT-lösning erbjuder vi:

  • System- och applika-tionsutveckling
  • Systemintegration
  • Implementering av standardsystem
  • Utveckling och integration av infrastruktur

Aktuella erbjudanden

Läs mer om våra heta heta tjänster och erbjudanden.

Att ladda hem

Ett stort förråd av tjänsteblad finner du i vårt tjänstebladsförråd.

Vill du veta mer om våra tjänster inom IT-lösning?

Kontaktperson:
Therese Sinter
Tel: 08-53 68 20 35