EVENT
FUN

#addher fyller 5 år

Välkommen på bubbel och VR

kalendar Onsdag 12 October kl. 17.30 - 20.30
kalendar Sogeti Linköping, S:t Larsgatan 3, vån 4

Kvällens tema är VIRTUAL & AUGMENTED REALITY, med både en intressant föreläsning och möjlighet att själva prova på VR. Vi firar med kallt bubbel och stans bästa plockmat.

VR har återigen bivit ett hett begrepp. Pokemon Go har gjort att i princip alla nu upplevt augmented reality, även om dom kanske inte vet om det. Bolag som Microsoft, Facebook, Samsung och Sony investerar enorma resurser i området och det är inte längre frågan om, utan när denna teknik kommer finnas i alla vardagsrum och arbetsplatser.

Kvällens föreläsning står Sogetis interaktionsdesigner Fredrik Jonsson för. Fredrik har över 20 års erfarenhet från spelindustrin, såväl nationellt som internationellt, och har unik insikt i hur denna teknik kan komma till användning för alla.

Inspireras och motiveras av hur denna teknologi nu har tagit klivit in i samtiden, och hur den kan komma att förändra din framtid. Om du alltid drömt om att få måla i tre dimensioner får du dessutom möjligheten att prova hur det känns, i den virtuella verkligheten.

PROGRAM 
17.30  Bubbel och mingel
18.15  Virtual & augmented reality. Fredrik Jonsson, interaktionsdesigner på Sogeti
19.00  Mat, nätverkande och möjlighet att prova VR
 

Välkommen!
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


todo todo