EVENT
DIGITALA KANALER

Sogeti Inspiration Day - Västerås 

Tema - Innovation och digitalisering

kalendar Tisdag 18 Oktober kl. 15.00 - 19.00 Fika kl 15:45
kalendar Elite Stadshotellet, Djäknesalen
Stora Torget, Västerås

Välkommen till Sogeti Inspiration Day Västerås - en eftermiddag fylld med inspiration och praktiska exempel på hur framgångsrika företag arbetar med innovation och digitalisering. Efter seminariet finns möjlighet till mingel med talarna och övriga deltagare. 

Program

15.00-15.45 Applied Innovation, Andreas Sjöström, Vice President Digital Sogeti, 

Digitaliseringen fortsätter att vända upp och ner på marknader och företag, och innebär både möjligheter och hot. Innovation är en nyckel till att möta dessa. Andreas är en globalt eftertraktad talare inom innovation och digital transformation som kommer ta er med på en spännande resa.  

16.00-16.45 Gamification - att designa för användarbeteenden, Susanne Timsjö, SICS Swedish ICT Västerås & Jan Bidner, Sogeti

Hur driver man långsiktigt engagemang, förändrar beteenden och får användare och medarbetare mer motiverade genom att ta hänsyn till drivkrafter? Hur rekryterar, engagerar och behåller man arbetskraft även när arbetsuppgifterna kan verka tråkiga och enahanda? Gamification kan vara en lösning och Susanne och Jan visar hur, med konkreta exempel från processindustrin.


16.45-17.30 Den fjärde industriella revolutionen, Marcus Gullberg, Microsoft


Vad innebär den fjärde industriella revolutionen? Hur ska företag och organisationer arbeta på bästa sätt med molnet, cyber security och machine learning? Marcus visar hur andra Microsoft-kunder har gjort och vilka möjligheter som finns att redan idag dra nytta av den nya tekniken. 

Varmt Välkommen!
Antalet platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig
Eventet är kostnadsfritt


todo todo