EVENT
FUN

SOGETI INSPIRATION DAY -  KARLSTAD

Innovation och Digitalisering

kalendar Tisdag 25 oktober kl.15.00 - 21.00 Registrering kl.14.45 - 15.00.
kalendar Elite Stadshotell, Karlstad

Välkommen till Sogeti Inspiration Day i Karlstad - en eftermiddag fylld med inspiration och praktiska exempel på hur framgångsrika företag arbetar med digitalisering och innovation. Efter seminariet ser vi gärna att du blir kvar och minglar med övriga deltagare.


PROGRAM

15.00-15.45 Applied Innovation med Andreas Sjöström, Vice President Digital, Sogeti Digitaliseringen fortsätter att vända upp och ner på marknader och företag, och innebär både möjligheter och hot. Innovation är en nyckel till att möta dessa. Andreas är en global, mycket eftertraktad, talare inom innovation och digital transformation som kommer att ta oss med på en mycket spännande resa.

16.00-16.45 Från strategi till innovation inom Internet of Things med Carl Henrikson, Digital Strateg, Sogeti
Att utveckla nya digitala produkter och tjänster är inte något som bara nystartade företag i Silicon Valley arbetar med. Många svenska organisationer, inom både industri och offentlig sektor, är innovativa och förstärker sina erbjudande med nya digitala produkter och tjänster som skapar värde och uppfinner nya sätt att nå sina kunder. Carl berättar om hur man genom att analysera kunders behov kan arbeta fram en digital strategi och utveckla nya digitala produkter och tjänster samt visar konkreta exempel på vad som händer just nu. 

16.45-17.30 Den fjärde industriella revolutionen med Marcus Gullberg, Microsoft
Vad innebär den fjärde industriella revolutionen? Hur ska företag och organisationer arbeta på bästa sätt med molnet, cyber security och machine learning? Marcus visar hur andra Microsoft-kunder har gjort och vilka möjligheter som finns att redan idag dra nytta av den nya tekniken. 

17.30- ca. 21.00 Mingel med mat, dryck och inspirerande sällskap


 

Varmt Välkommen!
Kostnadsfritt event. Sista anmälningsdag 20 okt. 


todo todo