EVENT
DIGITALA KANALER

Utvecklarkväll

Office365/SharePoint

kalendar Onsdag 12 October kl. 17.00 - 19.30 Vi öppnar dörrarna för mat och mingel kl 17:00 innan seminarierna börjar 17.30
kalendar Sogetis Västeråskontor, Kopparbergsvägen 6

Nu är det dags igen för utvecklarkväll på Sogeti i Västerås. Nätverka och utbyt erfarenheter med andra utvecklare inom .Net, Office365 och SharePoint. Vi står för lokal, några riktigt intressanta dragningar, mat och dryck. Under kvällen får vi bl a höra om nyheterna från Microsofts stora event Ignite som går av stapeln i Atlanta 26-30 september.  

Agenda
Nyheter från Microsoft Ignite

Fredrik inleder kvällen med att berätta om nyheter som presenterats på Microsoft Ignite i Atlanta. Var är Office 365 på väg på sikt och vad ska vi fokusera på i närtid. Vad och hur vill Microsoft att vi ska anpassa Office 365.

Excel är hetare än någonsin så Fredrik kommer även passa på att visa spektakulära saker man kan göra med Excel. 

Fredrik Thorild, Office 365 och SharePoint Solution Architect

 
Office Add-Ins ”next generation”

Den nya Add-In modellen till Office har vuxit och är nu mer kompetent än tidigare. Är det dags säga adjö till VBA? Vi reder ut begreppen och visar vilka möjligheter som finns.

Ola Nykvist, Office 365 och SharePoint Solution Architect

 
Modern frontend för SharePoint

Yeoman, Gulp, Grunt, SASS, LESS, Bower, NPM, Node... Git. Förkortningarna är många och begreppen inte alltid lätta att hänga med på.

Jonas Hultenius, frontendutvecklare och designer, försöker sammanfatta frontend - utvecklingens nutid och SharePoints framtid i en kort men matnyttigt nerdyktning bland begreppen.

Välkommen!
Seminariet är kostnadsfritt och vi behöver din anmälan senast den 9 oktober. För mer information kontakta Viktor Bärgård på tel. 070 412 16 48


todo todo