EVENT
DIGITALA KANALER

Välkommen på  SOGETI IT-PUB!

Inspireras av innovativ teknik inom Virtual Reality (VR) Skratta och mingla med oss!

kalendar Torsdag 27 October kl. 16.30 - 23.30
kalendar Oscar Matsal och Bar, Bankgatan 11, Sundsvall

Du är varmt välkommen till vår IT pub med en spännande föreläsning om innovation och vad ex, Virtual Reality kan göra för ditt företag. Hur kan stora mängder data presenteras på ett lättsmält sätt? Vilka nya krav ställs på tillgänglighet, kundfokus och tilltalande design? Senare blir det mat, mingel och stand up. Kom och trivs med oss och alla kollegor i branschen!

Virtual Reality VR – ett sätt att se och förstå vår omvärldStrategier och Affärsmodeller förändras hos företag i och med den digitala transformationen som pågår i ett rasande tempo. Vi har att förhålla oss till förändrade spelregler vad gäller mediavanor, konsumtion och nya tekniker är stora möjliggörare. Genom att arbeta med innovation kan transformationen gå lättare. Sogeti, som är en av tre långsiktiga samarbetspartners till Försäkringskassan (FK), har tillsammans med kunden utvecklat en tredimensionell visualisering av FK:s arkitektur, system och komponenter. Om detta och mer berättar vi på IT-puben! Bli inspirerad med oss!  Stand up - Mårten AnderssonMårten Andersson är en rutinerad komiker, programledare och entreprenör som arbetat halva sitt liv inom svensk media och underhållning. Som programledare på ZTV, reporter på Radiosporten och med humor i P3 programmet ”Pippirull”. Mårten är idag en av landets absolut populäraste och mest efterfrågade ståuppkomiker. 2004 grundade han standupklubben RAW och under 2015 har han haft en soloföreställning UNDER YTAN som hyllades av både kritiker och publik. Under 2016 är Mårten aktuell som både programledare för ”Gumball 3000” i TV6 tillsammans med Dolph Lundgren och har en Sverigeturné med nya soloföreställningen HYBRIS.

"Han drar på för fullt med klyschor om alkohol och knivar, låtsasbryter på finska och får publiken att vrida sig av skratt. Alla vi som skrattar gör det mot bättre vetande. Snart kan vi nästan inte andas. Det gör bokstavligen ont. Mårten Andersson har en fenomenal förmåga att improvisera och interagera med publiken. När jag lämnar salongen har jag skrattat mer än på länge."

- Eskilstuna-Kuriren

Tid & Innehåll
 
16:30 Mingel & Välkommen 
17:30 Virtual Reality (VR) föreläsning 
18:30 Buffé 
19:30 Standup – Med Mårten Andersson
20:30 Fortsatt mingel 
 
Vi bjuder på dryck, mat och trevligt sällskap. 
 
Vår IT-pub vänder sig till alla inom IT-branschen så ta gärna med en kompis eller två som också älskar IT. Ju fler vi blir desto roligare.
 

Du anmäler dig enkelt via knappen nedan, senast den 21 Oktober.

 
Välkommen!
önskar Sogeti


För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


todo todo