EVENT
WINIT

Välkommen till höstens första  #addher-träff

Kom och lär dig grunderna i Scratch, prova te eller försvinn in i en virtuell värld!  

kalendar Torsdag 27 October kl. 18.00 - 20.15
kalendar Sogetis kontor, Döbelnsgatan 19, 1tr

Kom och lär dig grunderna i Scratch! Varför då tänker du? 
Jo, Scratch är ett visuellt programmeringsspråk där programmen byggs ihop med bitar, likt lego. Det används för att skapa och dela med sig av spel och animerade filmer, konstverk och interaktiva berättelser. 

John Eriksson, Sogetis egen Scratch-guru, kommer på sitt karismatiska sätt guida oss genom detta. Vår förhoppning är att när kvällen är slut ska ett intresse ha väckts så att ni vill introducera Scratch för era barn eller varför inte era barns lärare eller andra föräldrar. För det är enkelt, gratis och roligt!
 
Efter föreläsningen så finns det möjlighet att delta på Teprovning eller att upptäcka den virtuella världen genom VR-glasögon! Ange i anmälan vad du vill delta på.
 
Teprovningen genomförs av Pernilla Bylund från Tehörnan och hon kommer att berätta lite historia, hur vi bäst tillreder och naturligtvis prova te. Det blir ekologist svart/grönt/rött te och så trendigt Matcha te! Det kommer att finnas möjlighet att köpa de teer vi provar, via swish. 
 Agenda18:00-19:10 Scratch med John Eriksson19:10-19:30 Bensträckare/mingel.19:30-20.10 Teprovning/Testa den virtuella världen genom VR-glasögon 

Varmt välkommen!

Linda och Kerstin 
För mer information klicka på anmälningsknappen ovan.


Efter föreläsningen stannar jag gärna på: *
todo todo