EVENT
WINIT

winit goes #addher

Sveriges största nätverk byter namn och gör en omstart i Skåne!

kalendar Fredag 7 oktober kl. 07.00 - 09.30
kalendar Sogeti Malmö, Bassängkajen 12, 7 tr

”Det finns inga kvinnor i IT-branschen…” eller ”De har inte tillräcklig expertis för att...”.  Vi hävdar bestämt motsatsen och tror på konkreta handlingar för att bemöta denna typ av påståenden. 

Sedan 2010 har vi bedrivit det externa nätverket winIT, med målet att få våra fantastiska IT-kvinnor att ta plats, i alla roller, och attrahera fler kvinnor till vår bransch. Nätverket har vuxit lavinartat och är sedan några år tillbaka Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen, med över 3500 medlemmar på 14 orter. Nu tar vi winIT till nästa nivå och synliggör det med att byta namn. Vi går från inspiration till ett tydligare fokus på handling.

Vid vår kommande träff välkomnar vi Therese Sinter från Sogeti, initiativtagaren till #addher. Hon kommer med sin glöd och sitt stora engagemang att inspirera oss till nätverkande och stordåd. Vi kommer också tillsammans att sätta riktningen för nätverket i vår region.

PROGRAM
7.00  Välkomna till frukostbordet
7.30  Therese Sinter inviger #Addher Skåne
8.00  Workshop - hur möts vi framöver?
9.00  Summering och avslut

Vi kommer att bemanna porten till kontoret fram till 7:20. Vill man komma in efteråt, skicka ett sms till 0703-149972. Bäst tar du dig till kontoret kommunalt via Malmö C och därefter 5 minuters promenad. Åker du bil behöver du räkna med att det tar lite tid att parkera och betala. Det finns parkeringar längs med spåret vid kvarnen på Norra Neptunigatan eller på andra sidan spåret vid Södra Neptunigatan (strax efter Procivitas gymnasieskola) eller i parkeringshuset vid infarten till Södra Neptunigatan.

Vi behöver din anmälan senast 2 oktober.

Varmt välkomna!


todo todo