Lokala IT-lösningar på global grund

Online

Vi på Sogeti är experter på kommunikation, samarbete och handel online. På webben, men också i mobiler, tablets och sociala media.  Vi hjälper till att identifiera och skapa de rätta lösningarna för just er verksamhet med målet att göra er framgångsrika i de digitala kanalerna.

Valet av online-partner kan vara svårt, med många små och stora samarbetespartners att välja mellan. Det handlar om expertis, tillgång till duktiga specialister, tjänstebredd för att täcka alla behov och på så sätt undvika flera leverantörer, men också om förtroende, pragmatism och dokumenterad kundnöjdhet.  Med allt detta i bagaget är vi på Sogeti en trygg och kunnig online-partner.

Vi stärker er närvaro online, både externt och internt, utifrån era behov. Det handlar om att säkerställa nöjda kunder, besökare och medarbetare. Vi är en fullbreddsleverantör som kan hjälpa till i varje skede av din verksamhets digitala transformation – från assessments och strategier, genom era framgångsrika projekt där vår testexpertis säkerställer kvalitet och leverans inom utsatta tidsramar, ända till support, förvaltning och vidareutveckling, när nya behov uppstår.

Över hela landet finns team av erfarna experter inom affärsutveckling, analyser, strategier, projektledning, webb- och interaktionsdesign, utveckling, integration, testning och systemförvaltning. Vi är även specialister på alla typer av mobila lösningar inklusive appar, mobila webbar och webbar med responsiv design som gör dem tillgängliga oavsett teknisk plattform eller device. Vi levererar i eller utanför molnet och både onshore och offshore.

Vi är mycket nära partner med Microsoft, EPiServer och IBM, alla ledande inom tekniska plattformar som möjliggör smarta, innovativa, driftsäkra och användarvänliga online-lösningar. Tack vare vår expertis har vi prisbelönts av våra partners, vid ett flertal tillfällen, senast under 2012.

Referenser

Här hittar du alla våra referenser inom online.

Kontakt

Anders Berndtsson
tel. 072-502 32 31  


Oscar Larsson
tel. 070-552 92 44

                                                                   

Tjänster

Externwebb
Intranät
Responsiv design
Social Collaboration
Användarbarhet
Design
Kravhantering
Online-strategi

Appar

Läs om några app-referenser här.