Lokala IT-lösningar på global grund

winIT – Women Inspiration Network IT

Att den svenska IT-branschen bara har en andel på cirka 20 procent kvinnor är något som vi på Sogeti, ett av landets största IT-företag, vill göra någonting åt.

Vi har slagit näven i bordet och vill med konkreta aktiviteter stötta och främja kvinnor i branschen  och bidra till förändring. Vi vill att kvinnor tar mer plats, på alla positioner. Ett av våra kvinnoinriktade initiativ är det externa nätverk för IT-kvinnor vi kallar winIT (Women Inspiration Network IT).

Idag har vi  2700 medlemmar på 15 orter i Norden (14 orter i Sverige). Vi är därmed Sveriges största och mest utbredda nätverk för kvinnor i IT-branschen enligt en kartläggning gjord av Computer Sweden.  Gå med idag och få många värdefulla och nya kontakter! Håll kontakten via våra "for members only" Facebook-konton som finns tillgängliga per winIT-ort.  Företag och organisationer med medlemmar i nätverket kan också som värdföretag för en winIT-träff synligöra sina duktiga experter och teknikexpertis. 
 

winIT-orter i Sverige

                             

 

Filmtajm

Lyssna till vår passionerade nationella winIT-driver Therese Sinter och Mia Törnblom:

 

Kontakt

Nationell driver för winIT är:

Therese Sinter
070-361 46 21
therese.sinter@sogeti.se

winIT Manifesto är här!

Tankar, idéer och best pracices samlar vi i det vi kallar winIT Manifesto. Bidra till det och/eller steal with pride.

www.sogeti.se/winitmanifesto

Bli värdföretag!

Våra winIT-träffar drar många deltagare runt om i landet. Som värdföretag kan du synliggöra era fantastiska kvinnor och inspirera till nya stordåd.

Läs mer här.

Vill du veta mer?

Läs mer om vår kvinnosatsning på:
www.sogeti.se/kvinna