OM OSS
DNA

winIT – Women Inspiration Network IT

Att den svenska IT-branschen bara har en andel på cirka 20 procent kvinnor är något som vi på Sogeti, ett av landets största IT-företag, vill göra någonting åt.

Vi har slagit näven i bordet och vill med konkreta aktiviteter stötta och främja kvinnor i branschen  och bidra till förändring. Vi vill att kvinnor tar mer plats, på alla positioner. Ett av våra kvinnoinriktade initiativ är det externa nätverk för IT-kvinnor vi kallar winIT (Women Inspiration Network IT).

Idag har vi  3000 medlemmar på 15 orter i Norden (14 orter i Sverige). Vi är därmed Sveriges största och mest utbredda nätverk för kvinnor i IT-branschen enligt en kartläggning gjord av Computer Sweden. Gå med idag och få många värdefulla och nya kontakter! Håll kontakten via våra "for members only" Facebook-konton som finns tillgängliga per winIT-ort. Du hittar dem genom att söka på winIT och ortsnamn (exempelvis winIT Borlänge) på Facebook. Företag och organisationer med medlemmar i nätverket kan också som värdföretag för en winIT-träff synligöra sina duktiga experter och teknikexpertis. 

På följande orter finns winIT på idag:

Borlänge
Gävle
Göteborg
Jönköping
Karlstad
Linköping
Luleå
Skåne
Skövde
Stockholm
Sundsvall
Umeå
Uppsala
Örebro

Filmtajm - Vad är winIT?

winIT:s nationella driver Therese Sinter och Mia Törnblom berättar om initiativet.

todo todo
Kontakt
  • Therese Sinter
    Therese Sinter
    Informations- och marknadschef Sogeti Norden samt Group Corporate Communication Director
    +46 70 361 46 21
Bli värdföretag
TWITTER