Ann Söderbäck
OM OSS
JOBB

"Slumpen öppnade mina ögon för webbar och det är lika kul nu som då"

För Ann Söderbäck på vårt Norrköpingskontor går dagarna supersnabbt. Nya webbar och ny funktionalitet fyller hennes dagar på jobbet.

Beskriv dig själv med tre ord:
Positiv, noggrann, social.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag började på civilingenjörsutbildningen Medieteknik i Norrköping direkt efter gymnasiet 2001. Under studietiden var jag med i utbildningens festeri och av en slump blev jag då webbansvarig av festeriets egna hemsida. Det var så mitt intresse för webbutveckling började. Jag flyttade sedan till Stockholm, där jag mestadels av tiden arbetade som front-end-utvecklare inom ett UX-team.

Min karriär på Sogeti:
Började för 4 år sedan, då det var dags att leta sig hemåt igen. Under dessa år har jag ägnat mig åt utveckling inom EPiServer. Jag har arbetat med olika externwebbar för flera kunder och i varierande uppdrag.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att bygga webbar som är enkla att använda. Både för besökare och redaktörer.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
I mitt nuvarande uppdrag pendlar jag två dagar i veckan. En sådan dag sätter jag mig i bilen klockan 06.30 för att vara på plats till det dagliga scrum-mötet. Sedan består dagen för det mesta av nyutveckling, men kan även bestå av en del underhållsarbete. Dagarna går alltid superfort, så det måste ju betyda att jag har kul på jobbet.

Varför jobbar du på Sogeti?
Det som lockade hit mig var framför allt att det finns möjlighet att jobba lokalt, på ett mindre kontor, samtidigt som man har en trygghet i att vara en del av ett större bolag. Det som sedan håller mig kvar är mina härliga kollegor samt de roliga och utmanande uppdragen.

KONTAKT
  • Ann Söderbäck
    Ann Söderbäck
    Webbutvecklare
    070-260 36 75

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Faktaruta

Namn: Ann Söderbäck

Titel: Utvecklare inom EPiServer

Född:
1982

Bor:
Norrköping

Familj: Sambo och två barn

Fritidsintressen:
Familjen, samt vårt pågående husbygge tar upp mycket tid och jag ser fram emot allt trädgårdsarbete som väntar. Annars uppskattar jag att vara ute i naturen och att röra på mig.

Just nu! Flera IT-ess sökes!