Cloud
OM OSS
JOBB

Spår Cloud

Kickstarta din karriär inom Cloud.

careerbooster2019_200.png

Molntjänster är det som gäller nu och i framtid. På Sogeti har vi ett klart fokus på att skapa de allra bästa förutsättningar för våra kunder att dra nytta av Cloud för att de ska bli snabbare, säkrare, mer flexibla och konkurrenskraftiga.

Vi på Sogeti är stolta över att kunna erbjuda vår talang i de allra bästa systemutvecklarna. Därför vill vi satsa på en ny typ av utbildning där fokus ligger på riktiga kundexempel med bra coacher.

Under nio veckor kommer du att få lära dig moderna tekniker för mjukvaruutveckling, inkluderat (men inte begränsat till) Javascript, node.js, C#, .Net, tekniker för datalagring samt ta AZ-204, som är en riktigt bra certifiering för Microsoft Azure. Kurserna kommer att boosta dig och ditt cv för intressanta uppdrag och gemenskap på Sogeti.

Att jobba med Cloud på Sogeti innebär att du är en del av ett stort företag med 1200 konsulter på 20 lokala kontor, ett företag som har närvaro i 13 länder. Sogeti ingår också i den gigantiska Capgemini-koncernen. Sammantaget innebär att det finns möjlighet till spännande uppdrag lokalt, över hela landet och globalt.

Cloud-spåret – en översikt

Det här ingår:

 • Introduktion till Sogeti och konsultrollen
 • Senaste trenderna inom Cloud
 • Sogetis egna arbetssätt och topptjänster inom Cloud
 • En bred bas inom Cloud Services med allt ifrån IaaS, PaaS till SaaS
 • Huvudfokus på Microsoft Azure
 • Certifieringsrace (AZ-204)
 • Kundspecifika övningar i agila team*
 • De allra bästa Sogeti-coacherna

Dags för uppdrag hos kund!

*Vi kommer under utbildningen att jobba hands-on tillsammans på ett modernt sätt som vi kallar Beautiful Delivery. Det innebär att vi sätter ihop autonoma korsfunktionella och extremt agila team där alla hela tiden är inblandade i och ansvariga för allt. Alla äger också allt från att upptäcka behov till att drifta i produktion. Varje sådant team levererar något som ser bra ut, som fungerar (har prestanda, hög kvalitet, etc, och hanterar säkerhet, personlig integritet, etc) och som kan testas av riktiga användare efter varje sprint (tvåveckorsperiod). För att göra detta kommer vi att använda den senaste tekniken (moln, mikrotjänster, serverlöst, NoSQL, responsiv webb, etc) och ha ett tydligt fokus på att automatisera (infrastruktur som kod, DevOps, testautomation, etc) det mesta.

Din bakgrund

Du har antingen nyligen avslutat dina studier eller har arbetat något år i branschen. Du har universitets-/högskoleutbildning inom Datavetenskap, och erfarenhet inom några programmeringsspråk. Exempelvis C# eller Java eller kunskap inom .Net. Du är driven och villig att lära. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program.

Ansökan

Ansökningsperioden till Careerbooster #1 2022 är nu stängd. Så snart som vi öppnar upp ansökan för Careerbooster #2 (start juni) och Careerbooster #3 (start augusti) kommer det att synliggöras här under. Under öppna ansökningsperioder hanteras samtliga ansökningar löpande fram till sista anmälningdagen. Careerbooster körs på alla våra orter runt om i landet:

Borlänge Borås Gävle Göteborg
Helsingborg Jönköping Karlstad Linköping
Luleå Malmö Norrköping Nyköping
Skövde Stockholm Sundsvall Umeå
Uppsala Västerås Örebro Örnsköldsvik

Som utvald deltagare får du anställning hos oss, på den av de 20 orter du sökt dig till. 

 

 

KONTAKT
 • André Andersen
  André Andersen
  National Cloud Lead/Chief Cloud Architect, Sweden
  073-382 40 31

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 • Nathalie Kalmér
  Nathalie Kalmér
  Head of Talent Acquisition Sweden
  070-450 40 39
Skriv ut E-post