career booster
OM OSS
JOBB

Sogeti Careerbooster

Kickstarta din karriär inom IT-branschens hetaste områden. Att ha kompetens inom områden där efterfrågan är stor är guld värt. Via Sogeti Careerbooster tar du dig in i IT-branschen med raketfart, skruvar din karriär och expertis åt rätt håll och säkrar en anställning på Sogeti. Allt på nio veckor.

 

careerbooster2019_200.pngÄr du ny i IT-branschen och funderar du på vilket område du borde satsa på framåt för att boosta din karriär? Då är Sogeti Careerbooster rätt för dig. Sogeti Careerbooster är ett program som innehåller en intensivutbildning på 9 utbildningsveckor, som också ger dig ett anställningskontrakt med konkurrenskraftig lön hos oss från dag ett. Vi väljer löpande ut heta områden inom IT och söker framåtlutade deltagare till Sogeti Careerboosters olika spår.

När händer det?

Sista anmälningsdag: 1 maj
Startdatum: 24 maj
2 semesterveckor inlagda i programmet: Vecka 29 och 30
Slutdatum: 6 augusti

Känner du igen dig?

Det här är ett program för dig som är ny eller ganska ny i branschen. Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom Datavetenskap i bagaget. Du har antingen snart eller nyligen avslutat dina studier eller har arbetat något år i branschen. Du har grundläggande kompetens inom systemutveckling. Du vill specialisera dig inom ett område med hög efterfrågan på just den expertisen för att främja din karriär framåt. Du vill få en kostnadsfri intensivutbildning på ett område, snabbt komma vidare och arbeta i konkreta kunduppdrag. Du vill bli anställd direkt från utbildningstiden inom ett framåtlutat, innovativt och stort IT-företag med muskler både lokalt, nationellt och globalt.

På 20 orter

Sogeti Careerbooster finns på alla våra 20 orter runt om i landet.

Borlänge Borås Gävle Göteborg
Helsingborg Jönköping Karlstad Linköping
Luleå Malmö Norrköping Nyköping
Skövde Stockholm Sundsvall Umeå
Uppsala Västerås Örebro Örnsköldsvik

På rätt spår

Som utvald deltagare får du anställning hos oss, på den av de 20 orter du sökt dig till.

Sogeti Careerbooster har 2 olika spår inom några av marknadens absolut hetaste områden:

Du väljer det spår som passar dig bäst. Varje spår kickstartar din resa in på området. Tillsammans med deltagarna i din grupp får du utbildning, certifierar dig och får on-the-job-training under 9 veckor. På grund av pågående pandemi kommer utbildningen att ske till största delen virtuellt. Därefter är det dags att komma ut i uppdrag hos någon av våra kunder.

Mer information och ansökan

Mer information om vad som ingår i utbildningen, vad du behöver ha i bagaget för att bli utvald att delta, samt anmälningsmöjligheter finner du genom att klicka på respektive spår nedan:

VÅRA 2 SPÅR
LÄS OM ATT JOBBA HOS OSS
KONTAKT
 • Hasse Karlberg
  Hasse Karlberg
  Rekryteringsansvarig, Sogeti Sverige
  070-536 72 27
 • sofia.tonnberg
  Sofia Tönnberg
  National Careerbooster Lead
  070-248 92 05

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.