Microsoft Copilot Kickstart
ERBJUDANDE
DIGITAL EXPERIENCES

Microsoft 365 Copilot Kickstarts

Funderar du på hur ni ska komma igång med generativ AI på er arbetsplats, vem som ska göra det och på vilket sätt den nya tekniken kan användas? Använd våra kickstarts för att komma vidare – snabbt – och skapa affärsvärde med AI-förstärkta, digitala assistenter för dina medarbetare.

Microsoft 365 Copilot är en AI-tjänst som finns tillgänglig i hela Microsoft 365-plattformens tjänster och applikationer.  Via tre olika kickstart-erbjudanden, stöttar vi igångsättning och användande av tjänsten på ett strukturerat och säkert sätt tillsammans. Efter en pilot för en mindre grupp hjälper vi er vidare med utrullning i organisation för fler användare och hjälper er säkerställa användningen.  

1. GET IT GOING
Copilot Discovery Workshop 

Den här kickstarten innebär att vi utforskar möjligheterna med Copilot och hur den nya AI-tekniken kan användas och vart ni befinner er inom era AI-initiativ. Vi delar med oss av våra erfarenheter och beskriver möjligheter. Vi genomför därefter en halvdags workshop tillsammans, där vi identifierar lämpliga scenarios och målgrupper för piloten. Här ges ni möjlighet att prova på tekniken i er miljö. Målgruppen är beslutsfattare, exempelvis ledningsgruppen. 

Du får

 • En inspirationsföreläsning 
 • En halvdags workshop där vi tillsammans identifierar och prioriterar scenarios och målgrupper att sätta igång piloten som nästa steg
 • Vi går igenom de tekniska förutsättningarna som krävs

Resultatet genererar beskrivningar för olika scenarion och för olika målgrupper och hur de kan dra nytta av Microsoft 365 Copilot. Och bäst av allt. Leverans inom ett par dagar.

2. GET IT DONE
Copilot Realization 

Via den här kickstarten realiseras en eller flera av de idéer och lösningar som identifierats under er "Copilot Discovery Workshop" för att göra dem till verklighet, eller så tar vi dina befintliga initiativ vidare till konkreta lösningar. 
 
Du får

 • Genomförandeplan med beskrivningar över scenarios och målgrupper 
 • ROI-kalkyler för ovan 
 • Konfiguration av er Microsoft 365-plattform och licenshantering 
 • Aktivering Microsoft 365 Copilot-tjänsten för valda målgrupper i er organisation
 • Monitorering av hur Microsoft 365 Copilot-tjänsten används 

Leverans inom 2-4 veckor.

3.  GET IT BIGGER
Copilot − Scale and Adopt

Den här kickstarten innebär att vi planerar för en bredare utrullning och justerar det som krävs inom exempelvis informationsskydd och behörighetsfrågor. Vi genomför slutanvändarutbildningar, så att det blir så enkelt som möjligt för slutanvändarna att använda de nya verktygen. 

Du får

 • Utrullningsplan för bredare målgrupper i er organisation
 • Genomgång av informationsskydd och behörigheter
 • Utbildning och löpande stöd för slutanvändare om hur de ska använda Microsoft 365 Copilot  
 • Monitorering av tjänsten 
 • Anpassning och utökning av Microsoft 365 Copilot med fler datakällor 

Intresserad?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort. Du kan också vända dig direkt till vår kontakt och främsta expert på området i Sverige (du hittar hans kontaktuppgifter på denna sida) och på så sätt snabbt komma igång med den kickstart du är intresserad av. 

Intresseanmälan

Kick starts:

By submitting this form, I understand that my data will be processed by Sogeti as described in the Privacy Notice.

KONTAKT
 • Anders Waller
  Anders Waller
  National Modern Workplace Lead
  070-338 22 92

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.