Core QA Services
LÖSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Core QA Services

Vi erbjuder en stor bredd av kvalitetssäkrings- och testrelaterade tjänster och lösningar, projektbaserade eller som managed services.

Våra Core QA-tjänster innefattar funktionell testning, prestandatest, säkerhetstest, IoT-validering, testmiljöhantering, testdatahantering och rådgivning

I hjärtat av våra Core QA-tjänster finns vår globala kunskapsbank TMAP, som är vår guide till att skapa en riktigt bra teststrategi och definiera testfall för utveckling eller förändringar av dina applikationer. Med vår TPI-metodik (Test Process Improvement) kan vi dessutom hjälpa team att mogna sina kvalitetsprocesser på ett strukturerat sätt. 

Våra tjänster täcker alla typer av applikationer, front-end, back-end, mobila applikationer, molnbaserade applikationer, tjänstebaserade applikationer, såväl som alla nivåer av validering, från API-testning, systemtestning och integrationstestning, till acceptanstestning och end-to-end-validering. Vi förser dig med en kollaborativ och accelererad ansats till ditt kvalitetsarbete och kombinerar rätt teknologi, effektiv användning av verktyg och acceleratorer för smartare testning. 

Varför välja Sogeti 

Med TMap och TPI säkerställer vi att de mest kritiska defekterna hittas tidigt. Med hjälp av våra acceleratorer nyttjar du smarta kvalitetsautomatiseringslösningar.

Boldness round 150x150.png

TMap NEXT

TMapNext är en komplett guide för professionell testning. Byggstenarna i TMap förser dig med allt du behöver för att ta dig an test- och kvalitetsutmaningar, oavsett IT-miljö. TMap har också anpassats för agila team och Scrum-team.  

Boldness round 150x150.pngTPI NEXT
TPI NEXT® är den ledande metodiken för att analysera och förbättra mognadsgraden av dina test- och kvalitetssäkringsaktiviteter, dina team och din organisation. Genom att utgå från din verksamhets mål, anpassat för agila team och Scrum-team, är den baserad på ett antal checkpoints som hjälper dig att rita upp den optimala roadmappen framåt för att öka kvalitén inom din verksamhet. 

Boldness round 150x150.pngSmart QA
Smart QA är vårt bibliotek av smarta acceleratorer. Här finns lösningar för generering av automatiska testcase, testautomation, prestandatest, insamlande av testdata, mobiltester, skapande av testmiljöer, prediktiva analyser, eller analyser för användarmönster, för att nämna några. 

 

Insikter och senaste nytt från våra experter

KONTAKT
  • Magnus Loveman
    Magnus Loveman
    Quality Engineering & Testing Lead, Sverige
    070-207 33 60

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.