DevOps QS
LÖSNING
QUALITY ENGINEERING & TESTING

Continous Testing-tjänster

DevOps har omfamnats av IT-branschen som lösningen på företagens utmaningar med att kunna leverera kontinuerligt, m snabbare och bättre lösningar till sina slutanvändare och kunder, med hög kvalitet.

För att verkligen förstå fördelarna som skapas genom DevOps är automatisering av kvalitetsaktiviteterna den verkliga nyckeln för att effektivisera och påskynda leveranserna. Utan maximal automation kommer hastigheten som teamen kan släppa releaser vara begränsad av hastigheten som testaktiviteterna kan genomföras med goda resultat. Med andra ord, traditionella testaktiviteter kan komma att bli den hindrande faktorn, eller orsaken till att aktiviteterna inte genomförs korrekt och istället utsätta din organisations rykte på spel.

Redo för succé

För att kunna uppnå en ändamålsenlig kvalitetsnivå på er DevOps-process, era team och er infrastruktur, tror vi att det krävs fyra nyckelaspekter:

 1. Att ni implementerar en integrerad DevOps Quality Approach
 2. Att rollen som DevOps Quality Engineer tilldelas DevOps-teamet
 3. Att ni tillhandahållar en sammanhängande men ändå lätt anpassningsbar DevOps Quality Automation Framework
 4. Att ni förser teamen med one-click DevOps Test Environment och Test Data solution

I vår "Point of View: DevOps with Quality" kan ni läsa mer om konkreta lösningar som gör att ni kan uppnå fördelarna med DevOps-filosofin.

Kontakta våra experter

För att få veta mer om hur våra testexperter kan hjälpa just er att uppnå era Test- och QA företagsmål, kontakta ditt lokala Sogetikontor eller vår nationella Digital Assurance & Testing Lead, Gautam Reddy. 

KONTAKT
 • Magnus Loveman
  Magnus Loveman
  National Quality Engineering & Testing Lead/Partner Lead MicroFocus
  070-207 33 60

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Skriv ut E-post