Effekten #129: Nya sätt att kommunicera
PODCAST
DIGITAL EXPERIENCES

Effekten #129: Nya sätt att kommunicera

Hur kommunicerar vi nu? Stefan Widar, försäljningschef och marknadsansvarig på NTMs fullservicebyrå, gästar Effekten för att tipsa om hur vi kan kommunicera i digitala möten.

 

Play

Stefan WidarJonas Jaani, (22:34)

Formen att kommunicera ändras hela tiden, men innehållet – vad vi vill säga är det primära. I kristider går det inte att säga “Snälla kom och köp!”. Det finns ingen marknad! Gör istället som blombutiken som inte längre kan ha kundkvällar: “Inställt, men alla som handlar får 20% rabatt” – vilket är samma erbjudande som de inbjudna kunderna skulle ha fått. Så istället för att bara ställa in gör vi nåt annat eller bokar om.

Situationen vi befinner oss i ritar om kartan rejält. Exempelvis kommer vi att jobba hemifrån en dag i veckan utan att nån protesterar. Det fungerar bevisligen! Vi kommer att resa mindre, ha fler möten på distans. Vi är inte längre obekväma i digitala möten. Jag har gärna ett Teamsmöte – Bra, men vad är syftet? Vi kör en AW via Messenger – Okej, vem fixar musiken? Ha respekt för tid i digitala möten. Preppa tekniken, tänk igenom mötet före.

Mer tips som dessa får du i veckans avsnitt!

OM AVSNITTET
Målgrupp: alla, kontorsfolk, it-folk, samhällsmedborgare, myndigheter, näringsliv
Lär dig

Alla avsnitt av Effekten-podden hittar du där poddar finns. 

| Apple Podcasts | Android | Google Podcasts | Spotify | Epost

Vårt podcastbibliotek
KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify