Effekten #202: 5G. Edge computing & IoT.
PODCAST
FRAMTID

Effekten #202: 5G. Edge computing & IoT.

I detta avsnitt samtalar Jonas Jaani med Malina Borg Sigg på Telenor om 5G-nätverket. Vad ser de för utmaningar och möjligheter? Och på vilket sätt kan det vara en dörröppnare för fler branscher? Lyssna här för svaren.

5G-nätverket kan revolutionera vår mobila kommunikation i olika branscher. Med högre hastigheter och snabbare svarstider blir det möjligt att strömma högupplöst video, styra självkörande bilar och utmana underhållningsindustrin med AR och VR. Mer om den potential 5G, Edge computing & IoT har, att förändra vårt samhälle och vårt sätt att interagera med teknik, berättas i podden. Lyssna här. 

Lyssna på avsnittet:

Målgrupp: ledning, it, företag, offentlig sektor, säkerhetsansvariga

Lär dig: 5G, edge commuting, IoT, mobil kommunikation, digitalisering

 

KONTAKT
  • Jonas Jaani
    Jonas Jaani
    Producent av podcast-serien/ webbradion Effekten
    070-298 52 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

EFFEKTEN

Effekten är podcasten med kunskap om digitaliseringen på 20 minuter! Vi ger dig insikter, framtidsspaningar och goda exempel. För dig som är beställare, konsult eller intresserad av digitaliseringen. Jonas Jaani guidar dig tillsammans med experter som kan digitalisering.

PRENUMERERA:  Apple Podcasts, Spotify 

Vårt podcastbibliotek