Erhan Gudinci
OM OSS
JOBB

"Nu har jag mest fokus på Google Cloud"

Lär känna Erhan Gudinci på vårt Helsingborgskontor som verkligen älskar att programmera. Varför han jobbar på Sogeti? Här får du svaret.

Beskriv dig själv med tre ord:
Ärlig, lugn och nyfiken.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag bestämde mig för att börja utbilda mig till systemutvecklare på EC Utbildning på grund av att jag har alltid haft intresse för det och det var då jag kände att det här är det jag vill jobba med. Jag fastnade för det. Började jobba för ett företag i Helsingborg och därefter började jobba för Sogeti.

Min karriär på Sogeti:
Det började med ett tips från en tidigare klasskamrat som redan jobbade på Sogeti och när jag började jobba för Sogeti, det första jag gjorde var att börja lära mig React Native. Jag började lära känna EPiServer och fördjupade min kunskaper i C#, Javascript och SQL. Därefter så har det varit mycket React och Node.js och nu är fokuset mest på Google Cloud. Uppdragen har varit ganska olika och det är det som är det roliga. Man får lära sig nya tekniker.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Det roligaste är nog problemlösningen, så det spelar ingen roll om det är frontend eller backend. Det händer rätt så mycket inom dessa område och tycker det är spännande att lära mig nya teknker.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Det kan variera beroende på vilket uppdrag man jobbar med men just nu så sitter jag ute hos kunden fem dagar i veckan. Efter kaffet på morgonen så har vi en kort standup och därefter gör jag det jag älskar, programmera.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att Sogeti ger mig möjligheten att utvecklas inom det kompentensområde jag vill, man får det stödet man behöver och man hamnar alltid i roliga projekt. Kollegorna är av toppklass, kompententa och hjälpsamma. Man har alltid roligt på jobbet.

KONTAKT
  • Erhan Gudinci
    Erhan Gudinci
    Fullstack-utvecklare, Helsingborg
Faktaruta

Namn: Erhan Gudinci
Titel: Fullstack-utvecklare
Född: 1990
Bor: Helsingborg
Familj: Fru och 2 döttrar
Fritidsintressen: Musik, familj och programmering