erika isaksson
OM OSS
LEDARSKAP

"Lycka är att hjälpa andra att nå sina drömmar och mål"

Lär känna Erika Isaksson, teamchef på Sogeti i Luleå, som brinner för att bygga nära relationer och stötta kollegorna att lyckas och växa. Här berättar hon bland annat om sin syn på ledarskap och om varför hon jobbar på Sogeti.

Hur skulle du beskriva ditt ledarskap med tre ord?
Stöttar karriärutveckling, god lyssnare och resultatorienterad.  

Berätta lite om din bakgrund!
Jag är född och uppvuxen i Boden, en stad utanför vårt centralaste Sogetikontor i Luleå. Efter några år i servicebranschen påbörjade jag studier på Luleå Tekniska Universitet och efter det sökte jag min in i IT-branschen där det givna valet blev Sogeti. Under mina 3,5 här har jag hunnit med massor inom min roll som projektledare där jag suttit i projekt mot multinationella företag, offentlig sektor och myndigheter. Resan har bara börjat där jag dessutom nu fått förtroendet att bli teamchef på Luleå-kontoret och det ska bli fantastiskt roligt!

Varför har du valt ledarrollen?
Jag är en människa som tar relationer på största allvar. Med goda relationer vill jag skapa en inkluderande atmosfär som genomsyrar trygghet och gemenskap – en kultur som bidrar till öppenhet, empati och tillit. En av mina största drivkrafter är att få min omgivning att växa! Jag drivs av att motivera, stötta och engagera människor och se att dom lyckas i karriären.

Vad är det bästa med att vara ledare?
Att på nära håll finnas med på resan där människorna i min omgivning når sina drömmar och mål!

Varför jobbar du på Sogeti?
För att vi är världsledande när det gäller att hjälpa våra kunder och driva sina verksamheter genom den potential och möjligheter som skapas av teknik! Koncernen finns över hela landet samtidigt som vi har lokala kontor. Den lokala närheten innebär att vi kan jobba nära våra kunder och därmed kan dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinera agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa och framtidsäkrade lösningar!

Hur är en typisk sogetiare?
Det är en person som varje dag skapar värden som hämtas från morgondagen!

12 snabba fakta om Sogeti
KONTAKT
  • Erika Isaksson
    Erika Isaksson
    Teamchef, Luleå
    073-847 57 63

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.