<strong>Dags att skapa morgondagens affärsmöjligheter.</strong>
EVENT
OTHER

Dags att skapa morgondagens affärsmöjligheter.

Låt oss börja redan idag.

kalendar Onsdag 19 januari kl. 17:00 - 20:00
kalendarFacit Bar, Kungsgatan 63 C (gågatan Utopia)

Välkommen att ta del av spännande trendspaning från Michiel Boreel, global CTO på Sogeti. Vi fortsätter med tidigare års mycket uppskattade koncept innehållande exklusiv föreläsning, god mat och dryck. Anmäl dig redan idag!​

Tack vare tekniska genombrott inom Deep Machine Learning och den nyare uppkomsten av Generative Adversarial Networks eller GAN:s, står vi vid randen av en ny era med digital transformation som inte bara handlar om acceleration - utan om en smartare acceleration!
 
I denna nya tidsålder kommer mänsklig kreativitet att förstärkas av vad vi kallar Machine Creativity, vilket kommer att ha en enorm inverkan i en organisations alla operativa kreativa processer. Oavsett om vi pratar om vetenskap, design, arkitektur, media eller konst, har GAN:s en transformerande inverkan. Det är bara en tidsfråga innan denna tillämpning av AI kommer att vara en avgörande framgång för verksamheter, så även din verksamhet.
 
Baserat på forskningen från SogetiLabs kommer Michiel Boreel – Sogetis globala CTO – att diskutera dessa genombrott inom AI genom att presentera många exempel på hur man kan skapa nya affärsmöjligheter och värden med hjälp av tekniken.
 
Missa inte detta tillfälle att låta dig inspireras av Michiel Boreels trendspaningar.

Vi ses på Restaurang Facit Bar, Kungsgatan 63 C(gågatan Utopia). www.facitbar.se
Välkommen

Anmäld dig här:


Skriv ut E-post