Generativ AI
EVENT
DATA & AI

Generativ AI

- mellan hype och verklighet

kalendar Onsdag 4 september kl. 17:00 - 21:00
kalendarScandic Skellefteå, Kanalgatan 75, Skellefteå

Välkommen till en inspirerande kväll, där Michiel Boreel, vår globala Global Chief Technology Officer på Sogeti, kommer att berätta mer om värdeskapande tillämpningar med GenAI. Långt bortom den hype vi sett den senaste tiden.

Efter den explosiva tillväxten av ChatGPT de senaste 16 månaderna, rör vi oss nu med hypekurvan mot produktivitetsplatån. Vi behöver därför skifta fokus till den verkliga, värdeskapande tillämpningen istället för den underliggande tekniken.

Den tekniska utvecklingen från stora språkmodeller till de framväxande stora handlingsmodellerna och dess smarta agentteknik verkar lovande för att faktiskt skapa värdefulla affärslösningar. Den centrala frågan är naturligtvis med vilken hastighet denna banbrytande innovation kommer att skalas upp till påtagligt affärsvärde.

Baserat på den senaste forskningen från SogetiLabs kommer Michiel att dela med sig av sina insikter i denna nya AI-era.
Michiel kommer att beskriva en mer långsiktig bild på hur AI och möjligheterna kommer att utvecklas. Dessutom kommer vi att ta en titt på några av de långsiktiga effekterna som börjar visa sig och konsekvenserna för affärsstrategin.

Agenda
17.00 Mingel
17.30 Michiel inspirerar
18.30 Middagen serveras


Varmt välkommen!


inställt