FF
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om sårbarhet, att inte drabbas av jantelagen och att våga landa i sitt eget ledarskap"

Missa inte detta avsnitt där Sogetis Fanny Widman intervjuar partiledare Annie Lööf om mod, ledarskap och en massa annat. Enjoy!

Veckans gäst är Annie Lööf, partiledare för centerpartiet. Hon blev som 23-åring inkryssad i riksdagen och när hon var 28 utsedd till partiledare.

I detta avsnitt av Fannys Förebilder-podden pratar vi om hur hon kände att hon behövde kliva in i en viss roll när hon blev partiledare men också om hur hon hittade modet att kliva ur den. Något som kräver mycket mod, men också att man är landad i sig själv. Vi vidrör såklart även ämnet lilla gumman facket och hur hon, trots att hon har en sådan maktposition, fortfarande blir satt i det. Vi pratar även om sårbarhet och varför det är viktigt.

Annie är en väldigt målstyrd kvinna som är medveten om var hon vill och ser till att ta sig dit. 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.  

KONTAKTPERSON
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png