Fannys Förebilder
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om att våga säga vad man vill och inte vänta på att chansen ska dyka upp"

Sogetis Fanny Widman för ett minst sagt inspirerande samtal med flerfaldigt prisbelönta Azita Shariati som bland annat innehåller massor av tips kring ledarskap, självledarskap och om att ta plats.

Många av oss känner till Azita sedan tidigare. Hon kom till Sverige från Iran utan att kunna språket och kulturen, började jobba som sjukvårdsbiträde och är idag en utav de mäktigaste kvinnorna i Sveriges näringsliv. Hon prisas för sitt ledarskap och är känd för att brinna för jämställdhet. Hur lyckas man med det? 

Azita berättar i sitt avsnitt bland annat om att alltid vågat säga vad och var hon vill. Hon har vågat be om ett nästa steg i sin karriär. Hon har även haft förmågan att låta det rinna av henne när hon blivit förminskad och dessutom har inte varit rädd för att säga ifrån. 

Vi pratar också om vikten av vilket exempel du sätter som ledare när det kommer till kulturen i ett bolag och hur det kan bidra till att skapa jämställdhet. Något som Azita faktiskt lyckats med!

FF66.jpg

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png