Fannys Förebilder: Om kvinnors strategier och att jobba med jämställdhet
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "Om kvinnors strategier och att jobba med jämställdhet"

Många kvinnor har utvecklat strategier längs sina karriärer för att ta sig fram. Många av dessa har Johanna Lundin koll på eftersom hon är jämställdhetsexpert!

Johanna är jämställdhetsexpert och driver bolaget Equalate som jobbar med att driva jämställdhet i organisationer, hon är även en renommerad föreläsare på temat. 

I veckans avsnitt av Fannys Förebilder pratar de om vad hon gör när hon går in i en organisation för att driva dessa frågor. Alltifrån att det handlar om att synliggöra dolda värderingar till att analysera människors kroppsspråk i förhållande till varandra. De pratar också om strategier kvinnor utvecklat längs vägen för att tackla mansdominans och hur vi ofta lägger ansvaret på just kvinnorna. Det här är ett avsnitt med massor med kloka insikter från någon som verkligen kan frågan!

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png