Fannys Förebilder: En mans perspektiv
PODCAST
GENDER BALANCE

Fannys Förebilder: "En mans perspektiv"

Jämställdhet är något män och kvinnor behöver jobba för tillsammans. Därför bjöd Fanny in Thomas Spångberg från Microsoft för att lyfta en manlig förebild som vågar prata om jämställdhet på riktigt.

I Fannys Förebilder pratas det om jämställdhet och inkludering, och vad är egentligen meningen med det om man inte inkluderar alla?

Därför bjöd Fanny in Thomas Spångberg från Microsoft till podden.  Med syftet att lyfta en manlig förebild som vågar refelktera över sina egna privilegier men också hur manliga könsnormer begränsat honom. För jämställdhet handlar ju till stor del om att bli av med könsnormer som begränsar oss alla. Och hur ska vi någonsin bli det om inte inte alla, män som kvinnor, vågar reflektera över dem? 

Lyssna på avsnittet här!

Alla poddavsnitten i serien hittar du där poddar finns.

Kontakt
  • Fanny Widman
    Fanny Widman
    Producent av podcastserien Fannys Förebilder/Web & Social Media Manager, Sogeti
    073-022 15 24

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Om Fannys Förebilder

Podcast-serien Fannys Förebilder drivs av Fanny Widman. Podden belyser utmaningar som kvinnor möter i arbetslivet och hur man tacklar dem. Nytt avsnitt släpps varje söndag med en ny gäst.

instagram-60x60.png