Förvaltning
LÖSNING
DIGITAL EXPERIENCES

Förvaltning & optimering

Det riktiga arbetet börjar när din tjänst eller produkt är live. Nu ska allt fungera – dygnet runt, året runt. Vi tycker att det är bättre att ni fokuserar på er kärnverksamhet och låter oss se till att er tjänst rullar.

IT-förvaltning ger dig mer kontroll över dina system, koll på dina förvaltningskostnader och möjlighet för dig att koncentrera dig på din kärnverksamhet. Vi tar en aktiv roll inom våra förvaltningsuppdrag. Vi är proaktiva och ser utvärdering och analys av data som viktigt underlag för vidareutveckling.

Med optimering ser vi till att er tjänst inte bara fungerar, utan också är i toppform. Ni har hela tiden tillgång till vår expertkunskap och med återkommande workshops ser vi till att tjänsten eller produkten utvecklas för att alltid leverera hög kvalitet. Vi har också möjligheter att här utvärdera användningsmodeller och efter dessa data vid behov göra löpande anpassningar så er produkt eller lösning kan följa er målgrupps föränderliga behov.

 

Creating your Digital Enterprise
Webbanalys & SEO
Application Development & Maintenance
KONTAKTPERSONER
  • Rebecca Källgård
    Rebecca Källgård
    Smart Workspace Expert/Partner Lead Optimizely
    073 804 48 68

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.