Hisham Gonegai Linnros
OM OSS
JOBB

"Jag brinner för att hitta tekniska lösningar på verksamhetsproblem"

Från skivbolagsdirektör till att för 15 år sedan ta steget mot affärssystem och Microsoft Dynamics specifikt. Lär känna Sogetis Hicham Gonegai Linnros.

Beskriv dig själv med tre ord:
Analytisk, öppensinnad och kundfokuserad.

Berätta lite om din bakgrund:
Tidigt i livet drev jag skivbolag, arrangerade konserter och var ”festfixare”. Senare började jag på Apple Center och drev eget företag efter det. Främst hade jag kunder inom grafisk bransch och media. Runt år 2000 ändrade jag inriktning jobbmässigt och började arbeta med IT-infrastruktur och gled sedan över mot affärssystem. För runt femton år sedan började jag fokusera på Dynamics AX och har gjort det sedan dess.

Min karriär på Sogeti:
Jag rekryterades till Sogeti för lite mer än fem år sedan för att jobba i Dynamics-teamet och är kvar där. Innan dess har jag jobbat på motsvarande positioner på andra konsultföretag och på Volvo Group.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner för att hitta tekniska lösningar på verksamhetsproblem. Genom att ställa frågor som ”hur yttrar sig dit problem?” och ”vad vill du uppnå?”, kan jag styra felsökningen mot rätt område, utan att användaren behöver känna till bakomliggande teknik.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Jag börjar tidigt på morgonen med att gå igenom eposten. Sedan gör jag en grov tidplan för dagens arbetsuppgifter. Vanliga aktiviteter är att utreda orsak till varför affärssystemet är långsamt eller varför viss funktionalitet inte fungerar som tänkt. Ofta får jag jobba med infrastruktur, konfiguration, transaktionsdata och kod samtidigt för att lösa uppgiften. Jag jobbar både med långa projekt där det finns stor möjlighet att planera långt i förväg och med förvaltningskunder där det snabbt kan komma in ärenden med stor prioritet för kunden.

Hur är en typisk sogetiare?
Kundfokuserad och hjälpsam.

Varför jobbar du på Sogeti?
Här får jag frihet att styra mitt jobb på ett sätt som liknar att vara egenföretagare. Det finns utvecklingsmöjligheter här och företaget satsar på sin personal både med utbildningar och trivselaktiviteter.

Vi älskar affärssystem
KONTAKT
  • Hicham Gonegai Linnros
    Hicham Gonegai Linnros
    Dynamics-expert, Göteborg
    072-249 75 66

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

Faktaruta

Namn: Hicham Gonegai Linnros

Titel: Microsoft Dynamics konsult

Född: 1974

Bor: Surte

Familj: Fru och en son

Fritidsintressen: Läsa, lyssna på musik och dricka vin

Är du vår nästa Dynamics-stjärna?