Become your best din utveckling

Become your best - Din utveckling

Som konsult/medarbetare på Sogeti finns alla möjligheter till att få göra det just du brinner för. Självklart är det oftast i rollen som konsult de flesta hittar sin passion och vidareutveckling och det uppmuntrar vi. Så hur kan du utvecklas och bli den bästa versionen av dig själv hos oss? Här har vi samlat en massa matnyttigt för dig och dina utvecklingsmöjligheter hos oss.

Vårt mål är att den som är anställd hos oss ska vara på en ständig utvecklingsresa och bli den bästa versionen av dig själv. Vi kallar vår ansats "Become Your Best"

Become Your Best – Bygg vidare på ditt personliga Sogetihus

Låt oss ta liknelsen att du bygger vidare på ditt Sogeti-hus när du jobbar hos oss. Allt för att visualisera din utveckling framåt.

Kanske du drivs mest av att bredda dina kunskaper. Det är karriär för dig. Du är inte så intresserad av att klättra "uppåt" ur ett mer traditionellt, hierarkiskt perspektiv.

Är du ny i branschen kanske ditt hus är en en-rummare. Vad blir ditt nästa rum? Har du flera år på nacken har du flera rum i ditt hus med olika typer av expertis. Kanske är ett rum fyllt av SharePoint-expertis, men som behöver piffas med ett nytt cert? Ett annat rum skulle kunna vara ditt Cloud-rum som inte har så många möbler i rummet än. Vilket är ditt nästa steg för att ditt Cloud-rum ska bli komplett och du ska trivas och frodas där? Är det dags för ett AI-rum härnäst?

Kanske drivs du mest av att utvecklas genom att anta roller högre upp i hierarkin. Det är karriär för dig. Kanske har du en lokal roll, men du vill gärna jobba regionalt, nationellt eller till och med globalt. 

Ditt hus bygger du då på höjden. Vad blir ditt nästa steg för att bygga på en våning på ditt hus? Kanske är du en lokal expert inom Data & AI och vill anta rollen som nationell Lead på området? Fylls våning två i ditt hus med ett auditorium där du är key note speaker, sticker ut med din expertis både internt och externt? För att ta mer plats och bli påtänkt för roller med mer ansvar har du ett nätverksrum på samma våning där du successivt och fokuserat jobbar med att utöka ditt nätverk. Du har ett rum på våningen där du bygger vidare på dina ledarskills. Allt med målet att bygga en våning till när du tar dig till nästa nivå och roll. 

Våra byggstenar

För att lyckas med ditt "husbygge" har vi samlat information och länkar som hjälper dig att utvecklas och bygga vidare på ditt hus, antingen på bredden eller höjden. Så ta en titt och hitta dina byggstenar med målet att bli den bästa versionen av dig själv hos oss och på så sätt trivas ännu mer.

Förutom alla dessa byggstenar har vi flera spännande utbildningar som ges ut löpande t.ex. i Safe, EM certifications, Lead Architect och Sogeti Quality System (SQS) som är vårt kvalitetssystem inom projektledning m.m.

Du kan även certifiera dig hos oss för att visa att du har erfarenhet, kompetens och kunskap för att utföra dina uppdrag. Har du önskemål om en mentor så löser vi även det. Möjligheterna är oändliga. 

 

 

 

KONTAKT
  • Nathalie Kalmér
    Nathalie Kalmér
    Head of Talent Acquisition Sweden
    070-450 40 39
Skriv ut E-post