JOBB
GENDER BALANCE

IT-tjej? Vi vill anställa dig!

Vi söker fler IT-tjejer till våra kontor i Borlänge, Gävle och Uppsala. Nu har du möjligheten att träffa en av våra IT-tjejer och prata om nya möjligheter över en fika!

"Region Mitt" är en av Sogetis mest expansiva regioner i Sverige. Inom regionen finns kontor i Borlänge, Gävle och Uppsala och vi brinner för leveransen till kund. Vi vill vara med och skapa värde för kunden och ligga i absolut framkant vad gäller de senaste teknikerna. Här ser vi att samarbetet mellan våra kontor och övriga regioner ger oss stora möjligheter att åstadkomma detta. Vi har inlett en otrolig tillväxtresa och vi söker nu dig som är IT-tjej som kan tänkas vilja bli del av den. Gender balance är högprioriterat hos oss på Sogeti och målet har sedan många år varit att följa 40-/60-principen (läs mer här). Med många olika slags initiativ på området, och ett konstant gender balance-fokus i vår affärsverksamhet, vill vi dra till oss fler kvinnor till oss i region Mitt. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba som konsult på Sogeti? Boka in en fika med någon av våra IT-tjejer i Borlänge, Uppsala eller Gävle. De ser fram emot att träffa dig!

        IT-tjej_Mitt_1_120x120.jpg IT-tjej_Mitt_2_120x120.jpg IT-tjej_Mitt_3_120x120jpg.jpg IT-tjej_Mitt_4_120x120.jpg sara_algoz_ny_120x120.jpg
Fr. v. Juliana (BI-utvecklare) och Sofia Anette (projektledare) i Borlänge, Beatrice och Anna (projektledare) i Gävle,
och så Sara (utvecklare/projektledare) i Uppsala 

Intresseanmälan gör du enkelt här nedanför. Fyll i den, eller vänd dig till någon av våra kontaktpersoner på den här sidan, så hör vi av oss inom kort!

Intresseanmälan

Jag vill gärna träffa någon på följande ort/er:

 

Genom att skicka in detta formulär godkänner jag att min personliga data hanteras enligt vår integritetspolicy.

Vi satsar på kvinnor
KONTAKTPERSONER
 • Jonas Fjelling
  Jonas Fjelling
  Regionchef, Sogeti
  073-398 71 76

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 • Nathalie Kalmér
  Nathalie Kalmér
  Head of Talent Acquisition Sweden
  070-450 40 39
Skriv ut E-post