Åsa Davidsson
OM OSS
JOBB

"Det provar vi!"

Åsa Davidsson har provat många olika roller inom Sogeti. Det hon gillar mest med företaget är den agila, framåtlutade ansatsen som genomsyrar företaget.

Beskriv dig själv med tre ord:
Glad, snabb och pratglad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har tidigare arbetat som Java-utvecklare, webbdesigner och testledare.

Min karriär på Sogeti:
Började som konsult 2015. Fick uppdrag på hos en kund inom bank och finans som testledare. 2017 kände jag att jag gärna ville prova något nytt. Då blev jag innesäljare och Staffing-ansvarig för Stockholm. I oktober fick jag förtroendet att även ha Staffing-ansvaret för hela Sverige.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Rätt person på rätt plats och jag älskar att effektivisera.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
I mitt jobb som Staffing Manager så har jag möten med alla kontor i Sverige, där vi matchar behov från kunder med våra lediga konsulter. Jag sitter även med i internationella möten med andra Sogeti-länder. Där försöker vi hjälpa varandra att bemanna de uppdrag som finns i de olika länderna. Jag hjälper säljare och teamchefer att hitta den bäst lämpade konsulten till olika uppdrag. I min roll som säljare så svarar jag på förfrågningar genom att skicka in CV och matchningar. Jag går med på intervjuer hos kund och gör uppföljningar av våra konsulter ute hos kund.

Varför jobbar du på Sogeti?
Det är en väldigt trevlig gemenskap men mycket kunskap i organisationen. På Sogeti säger vi aldrig "Nej", vi säger -  "Det provar vi!"

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Åsa Davidsson
    Åsa Davidsson
    Staffing Manager Sverige
    072-703 33 82

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Åsa Davidsson

Titel: Staffing Manager Sverige/Innesäljare

Född: 1976

Bor: Bor på en gård på Färingsö

Familj: Man och två barn

Fritidsintressen: Djur, speciellt hästar. Föder upp hopphästar