Skidåkning
OM OSS
JOBB

"Jag älskar att få inspirera och se när kunderna får nya idéer och kan realisera dessa"

Conny Björnehall är en flitigt anlitad föreläsare och workshopledare. Han hjälper kunder att stärka sina affärer genom digitalt förbättrade kundupplevelser, och kommer nu att ingå i Sogetis nya satsning på Digital Advisory Services.

connyBeskriv dig själv med tre ord:
Tävlingsinriktad och engagerad, väldigt social och glad, trygg och ärlig.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har ett förflutet som systemerare och programmerare men kände att det var något annat som lockade. Jag fastnade tidigt för mobilitet och märkte direkt att det var där jag hörde hemma. Jag grundade mobilitet- och säkerhetsområdet på Atea Sverige och fortsatte att bygga upp det under mina 13 år på bolaget. Efter det så har jag byggt upp mobilitet- och digital-området på EVRY Sverige där jag jobbade i 7 år. Jag är även föreläsare och krönikör åt TelekomIdag.

Min karriär på Sogeti:
Jag började som Digital Solution Lead där jag hjälpte till att driva våra digitala tjänster nationellt. Under mitt första år så har jag fått hjälpa många kunder med deras digitalresa och sett dem växa inom digitalområdet. Jag har hållit många föreläsningar och workshops runt om i Sverige och har hjälpt företag och organisationer med sina strategier och digitala lösningar. Nu ingår jag i vår nya och mycket spännande satsning inom Digital Advisory Services. Vi hjälper våra kunder stärka sina affärer genom digitalt förbättrade kundupplevelser, interna produktivitetslösningar, och affärsmodellsförändringar.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att få hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet genom digitala lösningar. Det är så otroligt roligt och spännande att tillsammans med kunden se dem växa och utvecklas. Jag älskar att få inspirera och se när kunderna får nya idéer och kan realisera dessa.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Jag börjar ofta dagen på en flygplats någonstans i Sverige. Sedan är det ofta en spännande workshop tillsammans med en ledningsgrupp ute hos någon av våra kunder. Det tar ofta stora delar av dagen. Det ger otroligt mycket energi och efter ett sådant event så ska material sammanställas och förberedas inför en presentation och nästa steg. Om jag inte håller workshops så är det ofta föreläsningar någonstans, och då får man en chans att träffa många kunder på en och samma gång, vilket är så otroligt roligt.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att Sogeti kan leverera det som jag står för! När man pratar om att skapa nya lösningar, innovera, visionera och inspirera så är det också viktigt att man kan leverera. Att man får saker gjorda. På Sogeti kan vi göra det, och vi är dessutom världsledande. Det gör mig stolt. Därför jobbar jag här.

Creating your Digital Enterprise
Digital Discovery Workshop
todo todo
KONTAKT
  • Conny_Bjornehall
    Conny Björnehall
    Nationell digital- och innovationsstrateg/ Ansvarig SogetiLabs, Sverige
    070-650 88 00
FAKTARUTA

Namn: Conny Björnehall

Titel: Digital Stategy Advisor

Född: 1974

Bor: Umeå

Familj: Sambo och två barn

Fritidsintressen: Teamchef för Team Merida Cykelvasan. Tävlar i MTB, Cyclocross och älskar träning och prylar. Jag gillar att hjälpa andra att utvecklas inom träning och tillsammans med Merida och Vasaloppet så driver vi både bloggar och anordnar träningsläger. Jag gillar även att vara i fjällen med familjen.