Denis Lovic
OM OSS
JOBB

”Programmering, lösa problem, kreativitet och Bobbo är det bästa jag vet”

Webbutvecklaren Denis Lovic på Sogetis Karlstadkontor är B-boyen som redan tidigt visste vad han ville jobba med när han blev ”stor”.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyifken, social och kreativ.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har haft ett stort intresse för programmering sedan jag var väldigt liten och visste i princip att det var det jag ville jobba med när jag blev "stor". Att få vara kreativ har varit en stor drivkraft för mig och det mesta jag sysslat med, på fritiden och i viss mån arbetslivet, har kretsat kring det.

Min karriär på Sogeti:
Det började med ett tips från en tidigare klasskamrat som redan jobbade på Sogeti. Jag var på en första intervju med min nuvarande chef Åsa och det kändes väldigt bra redan från start. Jag fick ett uppdrag som utvecklades in-house ganska snart efter att jag hade börjat i september 2014 och lärde mig massor. Det har därefter varit en varierande uppsättning uppdrag för min del, både gällande teknik och plats.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag jobbar främst med webb och front-end, och det händer så mycket i det området rent teknikmässigt att man inte riktigt hinner tröttna innan det kommer något nytt och spännande man kan lära sig. Jag uppskattar även att man har möjlighet att få utlopp för sin kreativitet, vilket gör det ännu roligare att jobba med.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Väldigt varierande beroende på vad det är för uppdrag jag jobbar med. Kan sitta på plats ute hos kund flera dagar i veckan eller jobba från kontoret, omgiven av sköna kollegor.

Varför jobbar du på Sogeti?
För att jag har stor möjlighet att utvecklas på det sättet jag själv vill på Sogeti. Jag får göra det jag tycker är roligt, att lösa problem och lära mig. Jag är omgiven av riktigt kompetenta och framförallt hjälpsamma kollegor!

KONTAKT
  • Denis Lovic
    Denis Lovic
    Utvecklare, Karlstad
    072-529 57 46

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Denis Lovic

Titel: Utvecklare

Född: 1988

Bor: Skoghall

Familj: Hunden Bobbo

Fritidsintressen: Alltför många...

Skriv ut E-post