Emil Näsvall
OM OSS
JOBB

"Jag skapar framtidens arbetssätt. Idag."

På kontoret hos oss i Stockholm hittar ni Emil. När han inte hjälper till med automationsresor och levererar automationslösningar, ja då konsumerar han gärna nischad internetkultur. Lär känna den analytiske Emil mer här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Nyfiken, analytisk och teamorienterad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen uppe i Luleå. Där levde jag och frodades de första 25 åren av mitt liv (ungefär). 2018 tog jag examen inom Industriell Ekonomi vid Luleå Tekniska Universitet. Den utbildningen gav mig värdefulla kunskaper om affärsutveckling, ekonomistyrning och andra viktiga områden för att bedriva framgångsrik affärsverksamhet, men jag har också varit intresserad av teknik hela tiden, så jag valde att komplettera min examen med kurser inriktade på datateknik och mjukvaruutveckling. Efter avslutade studier fick jag en tjänst som Management Trainee hos Atea Sverige. Under min tid där lärde jag mig om hur IT-marknaden i Sverige fungerar, hur kundernas köpbeteende ser ut, hur strukturerat säljarbete går till och mycket annat. Efter trainee-tjänsten tagit slut valde jag att rikta in mig mot konsultyrket med automation som fokusområde, för att två år senare söka mig till Sogeti.

Din karriär på Sogeti:
Jag blev anställd hos Sogeti med titeln mjukvaruutvecklare inom RPA (Robotic Process Automation). Under mina snart två år hos Sogeti, har jag hjälpt en rad kunder i deras automationsresa. Mitt arbete har bestått av att hjälpa våra kunder identifiera och analysera processer lämpliga för automation, etablera strukturer och processer för styrning av RPA-arbete, utveckling av automation, hålla utbildningar inom automation, projektleda införandeprojekt och mycket mer. Utöver mitt arbete inom kundleveranser har jag blivit mer och mer aktiv i det arbete vi gör internt hos Sogeti, för att bli bättre. Jag klev nyligen in i rollen som ledare i "Team Workflow", det team i Stockholm som jobbar med att leverera automationslösningar till våra kunder. I den rollen består mina uppgifter bland annat av att, driva utvecklingen av teamet mot visionen att bli ett persistent och välintegrerat team, tillika leverantör av hyperautomation, ta en ledande position i våra kundleveranser, och hitta sätt för oss att bli effektivare.   

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag brinner för att producera lösningar som skapar värde och gör kunden glad.

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag tycker väldigt mycket om att parprogrammera. Det skapar värde både för den som gör själva programmeringen och den som sitter med. Utöver det jobbar vi i "Team Workflow" tillsammans i alla våra uppdrag och i de möten vi har. För att lösa kundens problem sker en överföring av expertis i lagarbetet som känns naturligt och effektivt.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En bra dag på jobbet består av en mix av roliga möten med kund och produktivt arbete inom teamet för att lösa någon svår kundutmaning.

Hur är en typisk sogetiare?
En typisk sogetiare är lösningsorienterad och prestigelös. Den är beredd att kavla upp ärmarna och bemöta kundens problem på det sätt som är bäst för kunden.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för att här ges jag det ansvar och den flexibilitet som behövs, dels för att bemöta kundens problem på det sätt som är bäst för kunden, men som också är roligast för oss!

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Emil Näsvall
    Emil Näsvall
    Team Lead & utvecklare, Stockholm
    073-095 83 58

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Född: 1993
Bor: Uppsala
Familj: Mor, far och tre yngre bröder. Bor tillsammans med flickvän.
Fritidsintressen: Musik, mat, träning, datorspel och att konsumera nischad internetkultur.

Nyfiken på våra förmåner?