Gustav Larsson
OM OSS
JOBB

”Att programmera och lösa problem är min grej”

För Gustav Larsson på Sogeti i Örebro blev studieorten också hemort efter avslutad utbildning. Han trivs som fisken i vattnet i rollen som utvecklare och med ”familjen” på Sogeti.

gustavlarsson_130x150Beskriv dig själv med tre ord:
Glad, nyfiken och lagspelare.

Berätta lite om din bakgrund:
Det var på gymnasiet som jag upptäckte programmering och det var då jag insåg vad jag ville bli när jag blev stor. När jag kom in på Dataingenjörsprogrammet i Örebro så fick jag flytta ifrån hemstaden Sandviken. Men efter studierna så gillade jag Örebro så pass mycket att jag blev kvar här.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti i november 2016 och har varit på en stor myndighet i Stockholm och jobbat som frontend-utvecklare, med stort fokus på java-script. Jag tyckte inte det uppdraget passade mig till 100% så jag fick chansen att arbeta med ett in-house-projekt istället som fullstack-utvecklare.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Problemlösningen är alltid något som är roligt och samtidigt väldigt utmanande. Jag gillar också att lära mig, samt att diskutera nya tekniker med mina kollegor.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Jag kommer in runt klockan 8 och tar en kopp kaffe och pratar lite med mina kollegor. Sedan så kollar jag mailen och tänker lite på vad som ska göras under dagen. Klockan 9 så har vi gemensam frukost där vi kan diskutera problem med varandra och lösa lite korsord tillsammans. Sedan så består dagen av utveckling i olika former då ingen dag är den andra lik. Jag får också hantera mycket kundsamtal och support.

Varför jobbar du på Sogeti?
För vi har det så fantastisk roligt tillsammans både på, och utanför arbetstid, och Sogeti har blivit som en extra familj för mig. Sogeti erbjuder också väldigt bra möjligheter att utvecklas inom sitt kompetensområde, samt att man får chansen att arbeta med något som man verkligen tycker är roligt.

todo todo
KONTAKT
  • Gustav Larsson
    Gustav Larsson
    Systemutvecklare, Örebro
    070-234 61 88

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Gustav Larsson

Titel: Systemutvecklare

Född: 1992

Bor: Örebro

Familj: Flickvän

Fritidsintressen: Programmering, Football Manager och att umgås med vännerna.

Sökes: Nya medarbetare