Hanna Eriksson
OM OSS
JOBB

“Nu har jag hittat rätt”

Hanna Eriksson är mångsysslaren som blev en passionerad testare. På jobbet får hon vara hjälte och hitta och rätta fel innan de når slutanvändaren.

Beskriv dig själv med tre ord:
Envis, nyfiken och strukturerad

Berätta lite om din bakgrund:  
Det tog lång tid innan jag hittade rätt. Jag har aldrig riktigt vetat vad jag velat göra karriär inom och har därmed hunnit prova på en del olika saker. Jag har sålt barnvagnar, suttit i kassan på Coop, jobbat med kundservice över telefon, spelat professionell poker, packat paket på lager och jobbat med att förebygga risk, bedrägeri och pengatvätt. Slutligen valde jag att utbilda mig till testare och det är nog det bästa beslutet jag tagit. Det är inte längre jobbigt att gå till jobbet utan istället roligt. 

Min karriär på Sogeti:
Jag gjorde min praktik under min testutbildning på Sogeti. Jag tyckte om atmosfären och dem möjligheterna som fanns på Sogeti och blev anställd i februari 2017 strax efter min examen. Jag har sedan dess jobbat som testkonsult i ett e-handelsprojekt som varit väldigt givande och lärorikt. Jag påbörjar snart ett nytt uppdrag som jag hoppas breddar mina kunskaper ännu mer.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde: 
Att kunna påverka den slutliga produkten och se till att den är så bra den kan bli genom att hitta fel innan dem når slutanvändare.

Varför jobbar du på Sogeti: 
För att jag tror att Sogeti kan hjälpa mig att bli och utvecklas till den testare jag vill vara och för att jag har möjlighet att kunna prova på många olika spännande uppdrag. 

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Hanna Eriksson
    Hanna Eriksson
    Testare Scrum Master, Örebro
    076-135 31 84

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Hanna Eriksson

Titel: Testare och Scrum Master

Född: 1981

Bor: Örebro

Familj: Sambo

Fritidsintressen: Resor, upplevelser och tv-serier