Haris Verem
OM OSS
JOBB

“Jag trivs med variationen”

Haris brinner för affärssystemlösningar och testning, men också för att överträffa kundens förväntningar.

Beskriv dig själv med tre ord:
Social, snabblärd, ödmjuk.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag har under större delen av mitt arbetsliv jobbat på kundsidan inom bland annat logistikbranschen och trivs allra bäst i gränslandet mellan IT och verksamheten.  Jag har alltid varit intresserad av nya och moderna tekniska lösningar både i vardagen och på arbetsplatsen och inspireras av de möjligheter som ny teknik erbjuder. Efter att ha varit med i ett antal projekt och implementerat diverse system började jag se mig om efter nya möjligheter som skulle kombinera min branscherfarenhet med mitt intresse för teknik. Valet föll då på Sogeti där jag blev erbjudan en roll som applikationskonsult.

Min karriär på Sogeti:
Anställd sedan mars 2017 och har under året kommit i kontakt med två av våra största kunder. Inom området Dynamics har jag både jobbat med förvaltning och varit med i ett projektteam där jag mestadels varit testare. Utöver Dynamics har jag haft ett uppdrag hos en av våra stora kunder inom fordonsindustrin där jag har planerat och hållit i utbildningar inom ett produktionssystem. Året 2017 har varit mycket givande för mig och det känns som att möjligheterna för fortsatt utveckling på Sogeti är många.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Det gäller att se till att kunden utnyttjar sitt affärssystem på bästa möjliga sätt och jag brinner för att hitta optimala lösningar som överträffar kundens förväntningar.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Det finns inget som heter en vanlig dag på jobbet och det är just den variationen som jag trivs med. Vissa dagar är man exempelvis ute hos kund och håller en workshop, andra dagar sitter man på kontoret och testar av ny funktionalitet.

Varför jobbar du på Sogeti?
Sogeti är en mycket bra arbetsgivare med goda värderingar. Jag gillar konceptet med att man är en del av en stor global koncern med en stark lokal förankring. Det finns mycket goda möjligheter till personlig utveckling och kollegorna är grymma!

todo todo
KONTAKT
  • Haris Verem
    Haris Verem
    Applikationskonsult Microsoft Dynamics 365/AX, Göteborg
    073-536 54 90
FAKTARUTA

Namn: Haris Verem

Titel: Applikationskonsult Microsoft Dynamics 365/AX

Född: 1986

Bor: Göteborg

Familj: Sambo

Fritidsintressen: Älskar att resa, umgås med vänner och familj när tillfälle ges, försöker hålla igång med olika former av träning (gym, fotboll, tennis, badminton etc) och har med ett par kompisar grundat en futsalförening (inomhusfotboll)