Jenny Vestin
OM OSS
JOBB

"Jag skapar förutsättningar för mitt team att lyckas och nå mål. Idag."

Lär känna Jenny, projektledare hos oss på kontoret i Örnsköldsvik. Hon beskriver sig som en tävlingsmänniska och drivs av utmanade arbetsuppgifter och bra utvecklingsmöjligheter. Vill du veta hur en riktigt bra dag på jobbet ser ut för Jenny? Då ska du läsa vidare här.

Beskriv dig själv med tre ord:
Social, målmedveten och tävlingsinriktad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag studerade huvudsakligen idrottspedagogik, ekonomi och projektledning på universitetet. Jag fastnade för projektledning när jag jobbade administrativt inom träningsbranschen i Oslo, och blev sugen på att utveckla mig vidare inom det området. Jag fick sedan ett jobb där jag fick leda digitaliseringsprojekt i flera olika branscher, och kände att kopplingen till IT gjorde projektledarjobbet ännu mer spännande.

Din karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti 2022 och fick ganska direkt ett heltidsuppdrag som projektledare, hos en kund som skulle byta ut sitt affärssystem.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att stötta individer och team och utmana genom att ställa rätt frågor så att man når uppsatta mål. Helt enkelt att se människor i ett projekt lyckas tillsammans!  

Hur delar du med dig av din expertis?
Jag försöker engagera mig genom att aktiv delta på lokala nätverksmöten, samt genom att vara nyfiken och ställa utmanande frågor för att skapa bra dialoger och diskussioner runt olika teman.

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?
En riktigt bra dag startar med en energigivande "stand up", fortsätter med att teamet löser ett utmanade problem tillsammans och innehåller också utvecklande och reflekterande diskussioner som gör att arbetsdagen känts meningsfull. Gärna också en lunch på stan med trevliga kollegor!

Hur är en typisk sogetiare?
Hjälpsam, positiv och kunskapsrik 😊

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för att jag trivs i min arbetsvardag med härliga kollegor, både i Sogeti-teamet och hos kunden. Utmanade arbetsuppgifter och bra utvecklingsmöjligheter är också viktigt för mig, samt att Sogeti stöttar mig i att få mitt liv som småbarnförälder att funka med mitt arbete.  

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Jenny Vestin
    Jenny Vestin
    Projektledare, Örnsköldsvik

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Jenny Vestin
Titel: Projektledare
Född: 1983
Bor: Örnsköldsvik
Familj: Man och två döttrar
Fritidsintressen: Älskar att träna och umgås med familj och vänner.

Sogeti på topplistan igen