OM OSS
JOBB

”Teamkänslan och företagskulturen är verkligen unik”

Jessica jobbar hos oss i Norrköping och har haft flera roller i olika Dynamics 365-projekt, och växer just nu i rollen som funktionell lösningsarkitekt. För henne har det varit avgörande att hon har en chef som stöttar henne i hur hon ska nå sina mål.

Beskriv dig själv med tre ord:
Målfokuserad, påhittig, lagspelare.

 

Berätta lite om din bakgrund:

Under 2014 flyttade jag från lilla Katrineholm upp till Stockholm för att börja studera. Av ren slump hade jag hittat ett nytt nischat program på en yrkeshögskola kallat "CRM-konsult" och kände direkt att det här var något för mig! Under 2015 började jag jobba som applikationskonsult inom Dynamics 365 CE, mest tack vare min första praktikperiod som ingick i programmet. Efter mina studier fortsatte jag att jobba inom CRM-världen och har kört på i full fart med olika roller och varierande arbetsuppgifter.

 

Min karriär på Sogeti:

Jag började på Sogeti hösten 2019 som Applikationsspecialist inom Dynamics 365 CE hos Affärssystemlösningar i Jönköpings Dynamics-team. Det har varit många spännande och utmanade projekt under mina 2 år hos Sogeti hittills. I mina projekt har jag agerat med olika roller såsom applikationskonsult, projektledare, men främst är det rollen som funktionell lösningsarkitekt jag kör idag och fortsätter att växa i.

 

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?

Identifiera och krav ställa affärsprocesser tillsammans med kunderna, samt ta fram och presentera en lösningsdesign. Att hitta rätt nivå av systemstöd som ger företag och organisationer en mycket mer effektiv och hållbar arbetsvardag.

 

Hur delar du med dig av din expertis?

Jag är mån om att dela och diskutera nyheter, idéer och lösningar med mina kollegor. Jag deltar även på våra interna kompetensforum där vi kan sprida kunskap och erfarenheter med varandra. Men ett av de viktigaste områdena är på kundsidan att utbilda och kompetens överföra till våra kunder i projekt.

 

En riktigt bra dag på jobbet, vad händer då?

Det är när vi i projektteamet har haft en stor och lång release av många nya funktioner till kundens nya system, och direkt på morgondagen efter får vi feedback från användarna att det var precis vad de behövde och har väntat på!

 

Hur är en typisk sogetiare?

För mig är det mycket som kan identifiera en sogetiare. Oavsett vilket kontor du befinner dig på finns det alltid kollegor som är allt från att vara hjälpsamma och ödmjuka, måldrivna och lösningsfokuserade, nyfikna och kreativa, men de har också viljan att ligga i framkant med senaste tekniken.

 

Varför jobbar du på Sogeti?

Jag har en fantastisk teamchef som verkligen stöttar och pushar mig till att uppnå alla mina mål. På Sogeti får jag möjligheten till att utvecklas och växa inom mitt kompetensområde, men också som person. Teamkänslan och företagskulturen är verkligen unik!

Just nu! Flera IT-ess sökes!
KONTAKT
  • Jessica Rosenberg
    Jessica Rosenberg
    Applikationsspecialist Dynamics 365 CE, Norrköping
    073 -28 68 62
FAKTARUTA

Namn: Jessica Rosenberg

Titel: Applikationsspecialist Dynamics 365 CE

Född: 1993

Bor: Norrköping

Familj: Sambo och de tre katterna Iris, Litchi och Gottfrid

Fritidsintressen: Mode och inredningsdesign. Följa senaste hetaste inom musik och film/serier. Förutom att underhålla mina fyrbenta knasbollar där hemma, hittar ni mig på en snöskoter på vintern och Way Out West på sommaren!

Skriv ut E-post