Linda Yakoubi
OM OSS
JOBB

”Jag fastnade för att testa”

Som testare är Linda Yakoubi på vårt Stockholmskontor hjälte varje dag medan hon ser till att kundernas applikationer fungerar som de ska. Just nu resor hon mycket i Europa för att stötta en kund inom tillverkande industrin.

Beskriv dig själv med tre ord:
Produktiv, omtänksam, välorganiserad.

Berätta lite om din bakgrund:
Jag är född och uppvuxen i Stockholm city. Med mina 3 syskon har jag alltid jobbat inom säkerhetsbranschen som ordningsvakt. Men 2011 började jag jobba på Cashguard inom test och fastnade för branschen. Sedan dess så har jag fortsatt med att jobba inom IT som testare.

Min karriär på Sogeti:
Jag började på Sogeti i februari 2018 så har inte jobbat så länge i företaget. Mitt första uppdrag för Sogeti var som testare/koordinator för Husqvarna, ett kort uppdrag, men bara några veckor senare fick jag ett nytt uppdrag för en annan kund inom tillverkande industrin som jag fortfarande är på. Jättekul och spännande uppdrag som innefattar mycket resande i Europa.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Jag gillar att se utveckling framåt och att se saker fungera bättre än innan, samt att tänka utanför boxen och att verkligen testa produktens fulla kapacitet.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Ena dagen kan man vakna upp i ett annat land. En annan kan jag vara på kontoret, men att jag alltid ser till att vara online då Skypemöten är vanlig förkommande. Jag testar mjukvaror, pratar med kunder samt min testledare kontinuerligt för att få bästa möjliga resultat.

Hur är en typisk sogetiare?
Lyhörd, effektiv, kreativ och alltid glad. 

Varför jobbar du på Sogeti?
För att det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget och kundkretsen är stor vilket leder till variation av tester och uppdrag.

Sökes: Nya medarbetare
KONTAKT
  • Linda Yakoubi
    Linda Yakoubi
    Test Engineer, Stockholm
    073-332 22 64

    Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

FAKTARUTA

Namn: Linda Yakoubi

Titel: Testare

Född: 1981

Bor: Stockholm

Familj: Singel

Fritidsintressen: Dykning och träning

Skriv ut E-post