Rikard Jurstrand
OM OSS
JOBB

“Från frontend till backend är min grej”

Webbutvecklaren Rickard Jurstrand på Sogeti i Nyköping gillar den senaste tekniken och de sköna kollegerna på kontoret.

Beskriv dig själv med tre ord:
Strukturerad, driven och hungrig.

Berätta lite om din bakgrund:
Född och uppvuxen i Nyköping. Tre års högskoleutbildning inom datateknik med inriktning webbutveckling på Jönköpings Tekniska Högskola. Flyttade hem till Nyköping för att jobba på distans som webbutvecklare på ett startupföretag i Jönköping i cirka två år. Sedan tröttnade jag på distansen och att sitta hemma och sökte mig till Sogeti Nyköping.

Min karriär på Sogeti:
Jag är webbutvecklare med PHP som modersmål i grunden men har sedan jag började på Sogeti i januari 2016 börjat arbeta mer med .NET och EPiServer. Sedan jag började på Sogeti har jag varit hos samma kund men i tre olika projekt och fått arbeta med allting från CSS till SQL.

Vad brinner du mest för inom ditt expertområde?
Att utvecklas inom och använda de senaste teknikerna för att skapa välstrukturerade applikationer för webben. Från frontend till backend.

Hur kan en vanlig dag på jobbet se ut?
Daily standup i mitt projekt hos kunden vid 08:30 och sedan är dagarna fyllda med utveckling och felsökning om buggar har rapporterats in. Mina dagar är ganska mötesfria, vilket ger mig mer tid till att göra det jag älskar: utveckla.

Varför jobbar du på Sogeti?
Jag jobbar på Sogeti för att få chansen att vara med i spännande utvecklingsprojekt och för att ha möjligheten att utvecklas inom den senaste tekniken på arbetstid. Vi är också ett riktigt skönt gäng på Nyköpingskontoret som gör Sogeti till en grym arbetsplats.

 

todo todo
KONTAKT
  • Rikard Jurstrand
    Rikard Jurstrand
    Webbutvecklare, Nyköping
    070-224 92 27
FAKTARUTA

Namn: Rikard Jurstrand

Titel: Webbutvecklare

Född: 1991

Bor: Nyköping

Familj: Mamma, pappa och storebror

Fritidsintressen: Träning, datorspel och ännu mer webbutveckling