Robotic Process Automation
OM OSS
JOBB

Spår Data Platform

Kickstarta din karriär inom Data Platform.

careerbooster2019_200.png

Digital transformation är idag en central del i alla livskraftiga företag och organisationer. Därför blir behovet av att snabbt och flexibelt kunna hantera data väldigt tydligt. Det har talats om informations- och insiktsdrivna företag sedan en tid tillbaka och nu sker förändringen på bred front. Information sägs vara den nya valutan, och nu är det dag satt konvertera den till värde!

Marknaden för lösningar inom Data Platform som bas för informationshantering har exploderat, och i centrum när dammet har lagt sig så är det tydligt att Microsoft Azure är det självklara valet. Efterfrågan på Data Platform-kompetens är oerhört stor på marknaden så att investera i din karriär på detta område är en väg till framgång. Att arbeta med Data Platfrom på Sogeti innebär att du är en del av ett stort företag med 1200 konsulter på 21 lokala kontor i Sverige, och närvaro på över 100 orter runt om i världen. Sogeti ingår också i den gigantiska Capgemini-koncernen. Sammantaget innebär det att det finns möjlighet till spännande kunduppdrag lokal, över hela landet och globalt i en internationell kontext.

Azure Data Platform-spåret – en översikt

Det här ingår:

 • Introduktion till Sogeti och konsultrollen
 • Senaste trenderna inom Data Platform-området
 • Sogetis arbetssätt, kunder och tjänster inom Azure Data Platform
 • En bred kompetensutveckling inom Data platform och Azure
 • Certifieringsrace
 • Praktiska övningar

Dags för uppdrag hos kund!

Ansökan

Ansökningsperioden till årets tre Careerbooster-program är nu stängd. Careerbooster #3 startar i höst och pågår 29 augusti-28 oktober.

Under öppna ansökningsperioder hanteras samtliga ansökningar löpande fram till sista anmälningsdagen. Det betyder att du kan säkra din plats till kommande program innan sista ansökningsdag, om din profil matchar vad vi söker. 

Du kan göra en spontanansökan för 2023 och visa ditt intresse vårt trainee-program. Du placeras då på en lista och kontaktas när nya omgångar av programmet drar igång.
TILL SPONTANANSÖKAN

Våra Careerbooster-orter

Careerbooster körs på alla våra orter runt om i landet:

Borlänge Borås Gävle Göteborg
Helsingborg Jönköping Karlstad Linköping
Luleå Malmö Norrköping Nyköping
Skövde Stockholm Sundsvall Umeå
Uppsala Västerås Örebro Örnsköldsvik
Östersund      

Som utvald deltagare får du anställning hos oss, på den av de 20 orter du sökt dig till.

Din bakgrund

Du har antingen nyligen avslutat/kommer avsluta dina studier eller har arbetat något år inom IT-branschen. Du har universitet-/högskoleutbildning inom Datavetenskap, och erfarenhet inom SQL samt några programmeringsspråk. Exempelvis C#, Python eller Java. Du är driven och villig att lära. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program.

KONTAKT
 • Joakim Wahlqvist
  Joakim Wahlqvist
  National AI & Analytics Lead
  +46 703 451 801

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 • Nathalie Kalmér
  Nathalie Kalmér
  Head of Talent Acquisition Sweden
  070-450 40 39
Skriv ut E-post