Cloud
OM OSS
JOBB

Spår Cloud

Kickstarta din karriär inom Cloud.

careerbooster2019_200.png

Molntjänster är det som gäller nu och i framtiden. På Sogeti fokuserar vi på att skapa de allra bästa förutsättningar för våra kunder i Cloud - så att de blir snabbare, säkrare, mer flexibla och konkurrenskraftiga i sina verksamheter.  

Vi på Sogeti är stolta, över att kunna erbjuda vår expertis genom de allra bästa systemutvecklarna. Därför vill vi satsa på en ny typ av utbildning där fokus ligger på riktiga kundexempel med bra coacher. 

Under nio veckor kommer du att få lära dig moderna tekniker för mjukvaruutveckling, inkluderat (men inte begränsat till) Javascript, C#, .Net, tekniker för datalagring samt ta AZ-204, som är en riktigt bra certifiering för Microsoft Azure. Kurserna kommer att boosta dig och ditt cv för intressanta uppdrag och gemenskap på Sogeti. 

Att jobba med Cloud på Sogeti innebär att du är en del av ett stort företag med 1300 konsulter på 21 lokala kontor, ett företag som har närvaro i 13 länder. Sogeti ingår också i den gigantiska Capgemini-koncernen. Sammantaget innebär att det finns möjlighet till spännande uppdrag lokalt, över hela landet och globalt. 

Cloud-spåret – en översikt

Det här ingår:

 • Introduktion till Sogeti och konsultrollen
 • Senaste trenderna inom Cloud
 • Sogetis egna arbetssätt och topptjänster inom Cloud
 • En bred bas inom Cloud Services med allt ifrån IaaS, PaaS till SaaS
 • Huvudfokus på Microsoft Azure
 • Certifieringsrace (AZ-204)
 • Kundspecifika övningar i agila team*
 • De allra bästa Sogeti-coacherna

Dags för uppdrag hos kund!

*Vi kommer under utbildningen att jobba hands-on tillsammans på ett modernt sätt som vi kallar Beautiful Delivery. Det innebär att vi sätter ihop autonoma korsfunktionella och extremt agila team där alla hela tiden är inblandade i och ansvariga för allt. Alla äger också allt från att upptäcka behov till att drifta i produktion. Varje sådant team levererar något som ser bra ut, som fungerar (har prestanda, hög kvalitet, etc, och hanterar säkerhet, personlig integritet, etc) och som kan testas av riktiga användare efter varje sprint (tvåveckorsperiod). För att göra detta kommer vi att använda den senaste tekniken (moln, mikrotjänster, serverlöst, NoSQL, responsiv webb, etc) och ha ett tydligt fokus på att automatisera (infrastruktur som kod, DevOps, testautomation, etc) det mesta.

Din bakgrund

Du har antingen avslutat dina studier nyligen eller så har du har arbetat något år i branschen. Du har universitets-/högskoleutbildning inom Datavetenskap, och erfarenhet inom några programmeringsspråk. Exempelvis C# eller Java. Kunskap inom .Net, Azure och SQL är meriterade. Du är driven och villig att lära. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program. 

Kommande omgång

Intresserad av kommande omgångar av programmet? Skicka in din "Intresseanmälan".  I din intresseanmälan, specificerar du att du är intresserad av inriktningen Cloud. Du specificerar även ditt förstahandsval av våra 21 kontor.

Håll även utkik i våra sociala media och på denna webbsida efter när vi öppnar upp en konkret ansökningsperiod. Har du redan gjort en intresseanmälan tar vi kontakt med dig så snart en ny ansökningsperiod öppnat. 

Under vår öppna ansökningsperioder hanteras samtliga ansökningar löpande fram till sista anmälningsdagen. Det betyder att du kan säkra din plats till kommande program innan sista ansökningsdag, om din profil matchar vad vi söker. Vi ser gärna att du pratar och skriver på svenska. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi dessutom gärna kvinnliga sökande till detta program. 

Som utvald deltagare får du anställning hos oss, på den ort du sökt dig till.

KONTAKT
 • Henrik Rendahl
  Henrik Rendahl
  Cloud & DevOps Lead, Sverige
  070-913 88 88

  Sorry, this content can only be visible if Functional Cookies are accepted. Please go to the Cookie Settings and change your preferences.

 • Nathalie Kalmér
  Nathalie Kalmér
  Head of Talent Acquisition Sweden
  070-450 40 39